Lemegyek a garázsba,és kiszedem az akksit a mociból. Idén már úgysem kell sztem. Tényleg! Feltöltsem teljesen ha felhozom a lakásba? Vagy jó úgy ahogy van.
Hát ez az amikor valaki csak repked össze-vissza meg lövöldözik. (jellemző )
Ha elolvastad volna a Logbookot felszállás előtt akkor tudtad volna hogy (bár persze bénáknak módban tökmindegy volt) meg volt adva hogy milyen szögben és milyen magasságba kell emelkedni felszállás közben hogy az első Waypoint megjelenjen a radaron, nem csak abból állt hogy: "B" kerékfék ki, + gombbal Thrust, és ha megyünk 360-nal akkor hátrahúzzuk a Joyt és felszálltunk.
Figyelj csak öcsinyúl!
Ha Reality Fly módban repültél akkor erősen kétlem, de ha Arcade-ban akkor meg mindegy hogy mit csináltál úgyis jó volt mert abban a hároméves Zolika is fel és leszállt, közben meg szétbombázta Vietnámot Kiskunfélegyházán.
Nagyon bízol magadban, csak aztán egyszer nehogy lapozás legyen a vége...Zsoltiéval is elsőre mentél és 200 fölé vitted?...nem tudom mennyire okos ötlet egy idegen motoron..
Ez nem az ilyen: repkedek ide-oda meg lövöldözök játék, ez komoly dolog (az F-22 Lightning-on Kb két hétig tanultam mire normálisan fel tudtam szállni, a leszállás kb egy hónap gyakorlás után ment)
Ha elolvastad volna a Logbookot felszállás előtt akkor tudtad volna hogy (bár persze bénáknak módban tökmindegy volt) meg volt adva hogy milyen szögben és milyen magasságba kell emelkedni felszállás közben hogy az első Waypoint megjelenjen a radaron, nem csak abból állt hogy: "B" kerékfék ki, + gombbal Thrust, és ha megyünk 360-nal akkor hátrahúzzuk a Joyt és felszálltunk.
Apanyúl !
Pöcsse tudja milyen módban játszottam.
Egyébiránt a felszállás általában könnyű, csak a leszállás macerás.
Ha Reality Fly módban repültél akkor erősen kétlem, de ha Arcade-ban akkor meg mindegy hogy mit csináltál úgyis jó volt mert abban a hároméves Zolika is fel és leszállt, közben meg szétbombázta Vietnámot Kiskunfélegyházán.