Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en egyszer veszek vmit,de akkor sokaig akarom hasznalni:) amugy a gyorstoltot ritkan hasznalom,inkabb lassun.gyorsat akkor hasznaltam,mikor du kellett az auto,es le volt reggel merulve az akksi.
Hát ez nagyon komolynak néz ki az enyémhez képest. Nekem nincs rajta gyorstöltő.
Aha! Annyi nincs,és még leharcolt is. Gondolom,lehet majd rá költeni rendesen.
nekem ilyenem van
http://www.shopmania.hu/shoppi... lehe tepp nem 119-es,de vmi ilyen.
Mi pénz lesz egy ilyen? Ezzel a Vicus is bátran mehetne,mert vessen magára aki nekimegy egy ilyennek.
Vezettem már ilyen hajót. Kurvajó!
A baj, hogy ezekenek a leharcolt verdáknak is milla körül az ára.
Az! De vennék egy ilyet! Megjáratnám a Mecseken,térdig érő hóban! De jó is lenne! De ébredjünk csak fel.
Aha! Erre az van írva max 6Ah! És három led van rajta. Piros,sárga,és zöld. Akkor oké,ha világít mind a három. Sajna tól-ig érték nincs,praktikeres Kinzo márka töltő!
pezsegni reggelre az enyem is szokott:) de eppenhogycsak
lesznek eladó kocsik itt a cégnél. 2.5-ös TDI Mitsubishi L200 esetleg? Összkerék, csörlő. Ezzel nem lehet elakadni.
Tudom, Te úúútálod őket!
en mindig ilyennel toltom,es meg nem okozott gondot...elviekben annyit vesz fel,amennyire szuksege van,de ezt mar nem merem 100%-osra mondani,majd jon gyula meg abrus. az teny,h az akksi mar legalabb 2 eves ne mgondozasmentes,es meg mukodik.pedig mar parszor toltottem.es en ejszakakra hagyom rajta.
Ezek?
Én csak egyet látok.
Csigazabáló verda....
az akkutöltőknek megvan adva, hogy mennyi AH-tól mennyi AH-ig tudnak tölteni.
Ha nagyobbat töltesz, lasú lesz a tötés. Ha kisebbet töltesz pezsegni, forrni fog. Bekéne szerezzek egy akkutöltőt ami tud kicsi akkut is.
Ezekről a dízelekről valami tapasztalat valakinek?
Oksi! Köszi. Az automata töltő nem tudja szétbaszni ugye? Mert ha jól rémlik akkor az Ah kapacitás 1/10 szabad csak tölteni ezeket,hogy ne görbüljenek a lamellák benne? De a töltő 6 Ah-ás,és nem állítható,de automata van ráírva.
ja es a legfontosabb,h afoyladekszint mindig a minimum felett legyen!
toltsd fel,meg idonkent ujra.en havonta fogom ujra feltolteni igy,h ki va nveve.
Nagy még nincs meg?
ja
ez még mia zip-je, de ez nagy király, tisztára mint régen az 50es időszakomban
te vagy a 3.? mert gondolom az abrus es an egyertelmu.
Milyen a gép?
tőcsed sztem
9re megyek, robesszal 10 perc kb beérni.