en egyszer veszek vmit,de akkor sokaig akarom hasznalni:) amugy a gyorstoltot ritkan hasznalom,inkabb lassun.gyorsat akkor hasznaltam,mikor du kellett az auto,es le volt reggel merulve az akksi.
Aha! Erre az van írva max 6Ah! És három led van rajta. Piros,sárga,és zöld. Akkor oké,ha világít mind a három. Sajna tól-ig érték nincs,praktikeres Kinzo márka töltő!
en mindig ilyennel toltom,es meg nem okozott gondot...elviekben annyit vesz fel,amennyire szuksege van,de ezt mar nem merem 100%-osra mondani,majd jon gyula meg abrus. az teny,h az akksi mar legalabb 2 eves ne mgondozasmentes,es meg mukodik.pedig mar parszor toltottem.es en ejszakakra hagyom rajta.
az akkutöltőknek megvan adva, hogy mennyi AH-tól mennyi AH-ig tudnak tölteni.
Ha nagyobbat töltesz, lasú lesz a tötés. Ha kisebbet töltesz pezsegni, forrni fog. Bekéne szerezzek egy akkutöltőt ami tud kicsi akkut is.
Oksi! Köszi. Az automata töltő nem tudja szétbaszni ugye? Mert ha jól rémlik akkor az Ah kapacitás 1/10 szabad csak tölteni ezeket,hogy ne görbüljenek a lamellák benne? De a töltő 6 Ah-ás,és nem állítható,de automata van ráírva.
http://www.shopmania.hu/shoppi... lehe tepp nem 119-es,de vmi ilyen.
A baj, hogy ezekenek a leharcolt verdáknak is milla körül az ára.
Én csak egyet látok.
Csigazabáló verda....
Ha nagyobbat töltesz, lasú lesz a tötés. Ha kisebbet töltesz pezsegni, forrni fog. Bekéne szerezzek egy akkutöltőt ami tud kicsi akkut is.