Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.2 12 szelep. legalább azt nem spórolták ki belőle, mint a hengert.
Nekem volt 1.4 is, vatta új. Azt szerettem.
Ja !
Na neee. Te sem gondolod komolyan, hogy majd ugyanúgy megy 0-100 mint 100-200. kamu !
és 4 köcsög van benne. A tietek is olyan, ha megtankolod 300km-ig meg sem mozdul a szintjelző, majd marha gyorsan bepótolja?
Az Integrale-ról még annyit, ez itt szinte sugallja azt a finoman:8L hajtva:10-12 litert:
http://youtu.be/jQ-P5Mkorp0
Próbáltam kamion után beállva 90, ment is 10km-en, de az nem nekem való

Az 1.2-es.
Ez az ősöreg 1.4-es
Hali. Én most kijöttem 10l el a pirossal.Igaz ótópálya 160 pest szeged oda vissza 2*. A asszony ha megy vele 6.2
megjött a kaja.
Barbekjúú csirke szték grill kolompírral
ÉN sokallom a 8,5-9-et városba a Fabia-ra. Mégiscsak egy kis fostalicska...
Aszem akkor inkább kussolok.
(kutyazzr vett is egy ilyet csak nem Integrale-t, Ő is rájött egy év alatt hogy ez szóról szóra így van)
Igen. Itt már felmerül az emberben:
Minek az erős autó ha épphogy1 óvatos2 3kimarad tolom a 4-es 45-nél 5-dik. Mint a Trabarna Bubarus StandUp-ja.
Aztán jött a Nissan 300 ZX. Eladó: fogyasztás? hát van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó az, hogy bárhogy taposod 16-nál többet nem kajál, a rossz pedig hogy bármilyen finoman mész vele, 10 alá nem leget levinni.
Azt elfelejtette hozzátenni hogy hosszútávon. (16L az átlagfogyasztása volt)
A Caprit (2,3V6 aut.)ugyanígy hozták: figyelj, hosszútávon 7,5-8L, városban 10-10,5L.
Valóság: h.táv:10-12L, város: 16-17L
Ezek után a rönó a 7,5-8l-es városi fogyasztásával? (ha néha sokallom akkor elég csak visszagondolni egy kicsit)
Erről eszembe jut hogy annak idején ábrus éppen egy Lancia Delta HF Turbo Integrale megvásárlása előtt állt (pontosabban csereüzlet) aminél az eladó a már szokásos kérdésre közölte hogy finoman használva 8, keményen hajtva 10-12 literből kijön. Akkori főnökömet (másodállásban nepper) megkérdezve mondja hogy: józsi, egy HF turbo gázpedálállástól függően 12 és 20 liter között fogyaszt. Lehet ezt szépíteni bárhogy, ez egy rendszámos rallyeautó ez ennyi. Tudom mert volt ilyenem is. Megy mint a barom, de mivel tudom mennyi a fizetésed ne vedd meg mert nem fogod tudni fenntartani. Iszonyat drága hozzá minden és nem fogod győzni tankolni.
Meggyőzött.
Nekem 1600000-ba volt,így amikor teljesen kész lett. Ezen olyan Golf IV-est kaptam volna akkor,hogy hét nyelven beszél! De ha ezt előre tudom,akkor nem biztos hogy megveszem. Akkor megengedhettem magamnak,volt még más melóm is ez mellett,most nincs,és nem is szeretnék.
Átbittyózok almáért,majd leszek. Sajna ha enni akarok,akkor nekem kell menni érte.
Az. (neked megadatott)
Otthon meg neki se állj!
Hiába. Az egész kocsit nem tudod átrakni, amit itthon megveszel az meg kókány. Aztán képzeld el az átszerelési költségét a szervizben. Qrva kemény pénzek ezek.(én már csak tudom)
De azért szép volt ugye?
NEEEeee !
Az csak alkatrésznek kell !
Ne keverd össze az Opel Astrával!
16-17 óvatosan,lámpánál leállít,és gondosan kerültem a délután négy órai csúcsot,mert akkor egy kanna is lecsúszott neki.(20liter)
Azt meg a reg.adó miatt nem tudod behozni.
5000ccm,V12,300hp, de van 336 hp! Látod? Ez kint sem kis tétel adózás szempontjából.