Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt
ne túlozz Sanyi

najó szebb,jobb, mint egy átlagos 26 éves autó
Sanyi Jetta-ban nem jó dízel?Az a Golf testvére,jóformán csak karosszériában különbözik.
Az öcsém dízel kettese is műszakilag hibátlan. Csak kicsit csúnya szegény. Törött/lelakott.
kissb-nek van egy nagyon szép Golf2 dizelje,hibátlan az a kocsi.
Az bizony jó lenne. Ne szép,de elég tartós darabok.
XM nagyon zsíírul néz ki! Az tetszik,csak a hidraulikája egy kalap szar,és a hátsó felfüggesztésnél van egy alkatrész,ami az összesnél szar,mert 100000 tétel. Ezért is nem cseréli senki,és úgy kódorog a hátulja mint kútba a kötél.
Sanyi! Neked dízel malacorrú passat kell ! ! ! !
Én is azt óvastam, h hiszti, h szar meg drága. nekünk volt xm, meg két kombi bx, még régen és anyukám használta, és még úgy sem emléxem szópópályára.
Lemegyek a garázsba,majd később leszek. Sziasztok!
A dízel golf meg aranyáron megy.
Hát itt a hidraulikárol,turbóról,meg minden féle elektromos bajról beszélnek,és iszonyat alkatrészárakról írnak. Szintező szelep.állandó hidró olaj szivárgás,általában téli időszakban A Golf egyszerű,mint a facsipesz,és occsó a motyó hozzá. Egy bűne van,nem dízel.
Egyébként ezeke nem olyan rossz értékelések. Némelyik frisebb komoly autó sokkal szarabb érékeléseket kapott.
Annyira rosszat én se mhallottam még róla, de tény, hogy diesel, és az kényes.
én xantiákat is néztem mikor a brava-t vettem, csak aztán fenetudja.. de biztos, h kényelemre már liga mint a golf. műszakilag nem tudok nyilatkozni, nekem bx kéne.
Csigazabáló !
Nem kell! Sok jót nem írnak róla!
A kereskedő cserélne szőrt szőrbe,a Golfért dízel Xantiát. Sztetek?
Látnád a vatta új Toyota Hiluxokat.
Basszus! Nagyon szépen néz ki! Ha most lenne pénzem,tuti vennék egyet.
ja, voltak 98-asok is azok 6-7 száz körül átal meg.
De, azok már tényleg nagyonsokszáz ezer km-el voltak. Vén autók voltak.
Ja amit írtam pont Pécsi volt.
Nem erdőben jártak vele.
Te is tudod. Városban is ezeket hajtják.
megkerestem neked egy lezártat...
MITSUBISHI L 200 DK 2.5 TD GL 4WD
záró ára: 1.202.000 Ft volt.
Első forgalomba helyezés: 2003.07.15
Műszaki érvényes: 2011.07.21
Futott km: 211 022 Km
Lökettérfogat: 2 477 ccm
Teljesítmény: 85 KW (116 LE)
gallytörőrács, ködlámpa, riasztó, központi zár, vezetőoldali légzsák, rádiósmagnó, állítható kormány, szervokormány, színezett üveg, manuális váltó,
Hát ezeknek a 300000km nem sok,hacsak nem erdőben mentek vele végig. Ne értsd félre,nekem sok a milla.
jó, de évjáratban egy ilyen 1,5 milla körül van. Ezek meg milla körül. Céges kocsik voltak. Szervizelt, karbantartott, kútról tankolt, viszont 300 e km.