Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Az amit én néztem Budapesten van,a Kondorosin. De már levették a hírdetést.
Ez?
Nem baj,van még és lesz is sok autó sztem.
Ilyen csak ezüst metál színe van,már nincs fent a használtautón sem.
Én meg sem szoktam hallgatni hogy miért akar cserélni vagy eladni, nem érdekel.(meg úgysem hiszem el)
Megnézem hogy milyen és ez számít.
Az.
Csak kár hogy kb 95-ben elszakadt a km spirál és nem érezték fontosnak kicserélni.
Tudom. Dél körül értek be vele a telephelyre. (a Corsa 20 centivel előrébb tolta az álló szerelvényt)
Ilyen lehetett volna ma az enyém,ha minden rendben lenne vele. Még a színe is stimmel,és nem volt még törve. 116-136 ig mutatott a festégvastagságmérő. minden elemen.
Szomszédomnak volt II Golf 1.6 TD 600ezer kilométer után kellett hozzányúlni. Pár száz ezeknek semmi...
A Vicus meg járna vele a TECSO-ba bevásárolni. Praktikus,nem kell vele sorban állni a parkolóhoz,simán be a rétbe azt Gooo!
Köszi Pupu! Ebben otthon érezném magam,van benne hely dögivel. A hangja meg tiszta IKARUSZ feeling
Sziasztok! Hát majdnem belefutottam egy bontószökevénybe! De nagy mákom volt. Pedig nagyon beleszerelmesedtem. Eszméletlen gyönyörű autó! Egyébként a francia dízelek is nagyon jók! Nagyon sok km-ert elfutnak,semmi gond nélkül.
Bocsika mester
Szerintem szval én soha nem vennék meg saját használatra kocsit amihez oda van írva az is h csere érdekli.
Hogy miért?Ezerből 1 van olyan aki valóbann azért akar cserélni,mert kissebb vagy nagyobb kocsira van szüksége(merthogy álltalában ezt mondják),vagy ajtók száma,vagy színe,ezer variációt hallottam már.
Ilyenkor saját véleményem szerint azért menne bele az eladó hogy szabaduljon a saját szarától,mert eladni nem tudja(esetleg az állapota miatt,vagy tudja h olyan baja van h szabadulni kell tőle minél hamarabb).
Cserének a másik elnevezése szerintem az egymást kölcsönösen alapos átbaszás a neve
Ezt már csak azzal lehet tetőzni h a 20 éves kocsi 10 évig ügyvédé volt 10 évig meg orvosé ,és a motorját,futóművet nemrég újjította fel 1 bankár,csak megunta a verdát
én Golfom órájában 287 ezer van. ebből 83 ezer tuti mert azt én tekertem bele .... de gondolom plusz 200 ezer biztos van benne
Még bejáratós.
Ábrus LINDE kamion a híradóba
Ha már diesel akkor csakis ilyet szabad venni SANYI ezt neked ajánlom.
http://youtu.be/K7HPyJfShGE
szép, őszinte km óra állás
Csak franciát ne! Inkább egy ilyen: diesel
Sanyi keresnek.link
Te is szereted mélyen legbelül beszélj 1 pszihologussal (így könnyebb volt leírni ) de akár nekünk is elmondhatod felszínre hozzuk az eltakart vágyaid
Hát ja Nagy ez a falu de tudod időm nincs elmenni hétköznap hétvégén meg nincsenek nyitva
Ezt inkább motorinoékkal beszéld meg, ő és fórumtársaid szeretik az ilyesmit.