Ilyen lehetett volna ma az enyém,ha minden rendben lenne vele. Még a színe is stimmel,és nem volt még törve. 116-136 ig mutatott a festégvastagságmérő. minden elemen.
Sziasztok! Hát majdnem belefutottam egy bontószökevénybe! De nagy mákom volt. Pedig nagyon beleszerelmesedtem. Eszméletlen gyönyörű autó! Egyébként a francia dízelek is nagyon jók! Nagyon sok km-ert elfutnak,semmi gond nélkül.
Bocsika mester
Szerintem szval én soha nem vennék meg saját használatra kocsit amihez oda van írva az is h csere érdekli.
Hogy miért?Ezerből 1 van olyan aki valóbann azért akar cserélni,mert kissebb vagy nagyobb kocsira van szüksége(merthogy álltalában ezt mondják),vagy ajtók száma,vagy színe,ezer variációt hallottam már.
Ilyenkor saját véleményem szerint azért menne bele az eladó hogy szabaduljon a saját szarától,mert eladni nem tudja(esetleg az állapota miatt,vagy tudja h olyan baja van h szabadulni kell tőle minél hamarabb).
Cserének a másik elnevezése szerintem az egymást kölcsönösen alapos átbaszás a neve
Ezt már csak azzal lehet tetőzni h a 20 éves kocsi 10 évig ügyvédé volt 10 évig meg orvosé ,és a motorját,futóművet nemrég újjította fel 1 bankár,csak megunta a verdát
Megnézem hogy milyen és ez számít.
Csak kár hogy kb 95-ben elszakadt a km spirál és nem érezték fontosnak kicserélni.
Szerintem szval én soha nem vennék meg saját használatra kocsit amihez oda van írva az is h csere érdekli.
Hogy miért?Ezerből 1 van olyan aki valóbann azért akar cserélni,mert kissebb vagy nagyobb kocsira van szüksége(merthogy álltalában ezt mondják),vagy ajtók száma,vagy színe,ezer variációt hallottam már.
Ilyenkor saját véleményem szerint azért menne bele az eladó hogy szabaduljon a saját szarától,mert eladni nem tudja(esetleg az állapota miatt,vagy tudja h olyan baja van h szabadulni kell tőle minél hamarabb).
Cserének a másik elnevezése szerintem az egymást kölcsönösen alapos átbaszás a neve
Ezt már csak azzal lehet tetőzni h a 20 éves kocsi 10 évig ügyvédé volt 10 évig meg orvosé
http://youtu.be/K7HPyJfShGE