Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tök romantikus, egy elegáns all you can eat kajáldába, nyugdíjasok, legénybúcsúra alapozók, és osztálytalálkozós lerészegedők közé. Amúgy jó lesz az, zabáltam ott nagyot, jót én is! hány éves volt a lány mikor összeszedted?
Munkanélküli vagyok, Ő meg még technikusira jár. szia orsi
hm, péntek f3-kor ráértek?
A Vicus már vonaton ül,és robog Budapest felé. Szombat este szülinapi buliba megy. Én is úgy volt,hogy felmegyek,de a Viki nem tudott hazajönni,és a Bogi,meg a kutya rám maradt. Nem baj,majd talál máskor. Kocsi meg úgyis sok van.
Grat Nektek!
Reggelt. Itt is szakad. Ma megyünk Timivel Trófeába fél 3-ra foglaltam asztalt. 4 évesek vagyunk
Nem sajnos. Utána jártam a dolgoknak,nem szabad belemenni. Majdnem beugrottam. Pécsi volt a kocsi,és megtaláltam a volt gazdiját.,illetve a szervizt ahol javítgatni próbálták. Van ismerős a pécsi peugeot-nál,és minden infó megvan a járgányról. Szerencsére alapos voltam,mert főhetett volna a fejem már lehet,hogy estefelé,vagy hazafelé.
Pestre ne jöjjön kritikus az idő.....
milka alpesi varázslat....
mész ma autót nézni?
Az egyhengeres kompresszoroké kicsit magasabb.
köszi
tegnapolvastam már és tovább is adtam,csak nem volt időm válaszolni

Teeee kis Lila Tehén ! ! ! !
Azért nincs hó felétek mert nem tudnátok kiásni alóla a makkot a disznóknak.... . .

Itt csont száraz idő van.
Leszámítva, azt a huszonhárommilió cm esőt, ami az elmúlt napokba leesett, és megállt az utcákon.
ÁÁÁÁÁÁ szakad a hó keményen.....
Reggelt!
Jó reggelt!
bekened egy kis diszónzsírral, és kész is a korrózió védelem.
Jó reggelt.

Feljelented vagy elkapatni megveretni valakivel 1 pár nap múlva.
- Tudjátok melyik a legjobb gyógyszer?
- A mínusz öt.
- És miért?
- Mert az egyből 6
Igen, mi is itt tartunk...idén nincs rá keret már, az a jó, hogy ott most rohadni fog a kocsi ahol meg lett gyűrve a kaszni..
Tényleg komoly.
Foszfor helyett arzén. . .