Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az belefér.
Ha végképp nem találsz ott akkor megkérdezem. (de Pesten basszus nehogymárne!)
ajj kicsit hunyoríts vagy igyál mézes fehéjas tejet és szebben látod a világot
Ebben nem tudok. Nekem egyik sem tetszik.
üt a marója 20,8 ra fúrta a féknyereg tartót is
Eszetergályos nem tudja? (az a 3mm szinte semmi)
Segítsél már nekem légyszíves a te elképzelésed szerint melyik pospi illik rá. Tudom neked az eredeti de akkor is csak nem tudok dönteni.
popsik
De azt tudom hogy a postást kinyírom mert nem hozta a Gyula távtartóit és nem tudom hétvégén betájolni a kereket.
Marós van nálatok papa? Mert a láncfeszítőmet kéne feltágítani.
Te sem tudod hogy mit akarsz.
És ebből lesz sok . . .
Akkor aki legközelebb hozzányúl mondjuk az is te leszel és akkor magadat leszólhatod. Tavasszal veszek a frézi mellé 1 papír nélküli bütyköst és nem adom el mert úgy néz ki 2 évre lekötik a stúdiót a titanicból lesz valami sorozat
Még nem vettem ki őket.
Ha le lesznek köszörülve az barmolás. Meg lehet csinálni de aki legközelebb hozzányúl az anyázni fog. (nem szeretem az ilyet)
A gyárit úgy értem hogy érintetlen? nem kokányolt
De tudom csak vicceltem kell 1-2 cucc a motorhoz.
Te papa leköszörülni a betéteket nem lehet vagy nekem gyári betétek vannak benne?
Áh, köszi, de nem.
Ikon és még kéne is:link
Nem tudod?
Azt a PC 800-ra írtam. (de ez sem kéne mert nem tetszik, nem ér le a lábam sem)
xbox nem eladó? tudod karácsony pénz ajándékok a családnak csak azért kérdezem mert most van pénzem de nem tudom mire költeni gondoltam megkérdezem
Miért? Az hogy ritka, meg nincs hozzá hegyekben bontott cucc nem indok
20 órányi munkával apósjelölt életrekeltette anyámék mosógépét.
Szétszedte a vezérlőt, és a panelen a két TRIAC -ot védő dióda volt döglött. A dióda darabja, kb. 4-5 Ft körül van. Kellett ugye kettő.
Egyébként a net tele van vezérlés hibás whirlpool mosógépekkel. Nem javítják meg, mert a vezérlő egyben cserés elvben. A szerelő nem kezd neki. Igazából egy mosógép szerelő nem is ért hozzá. Műszerész kell hozzá.
mivanmi?
Én inkább nem szeretném.
És mi volt az elfoglaltságod vele? Tán a Ti kamionotok volt?