Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, azért elvitathatatlan, hogy a mekiben emberi körülmények között dolgozhatsz..
szép napot!
Neked is jó reggelt
voltam kint pár hete a debreceni hulladékudvar válogatóüzemében, ahol az újrahasznosításhoz bálázzák a hulladékot. (pl. papír, PET palack) Naaz szar meló. Elvben akkor még jó idő volt, de a csarnok iszonyú huzatos, ráadásul akkoriban a leghidegebb napok egyike volt. Ezek ott 8 órában túrnak a szemétben. És akkor azt mondtam nem minden cigány munkakerülő. Ha egy ilyen munkát elvállalt és csinálja . . . márpedig csinálja, mert láttam, na akkor le a kalappal előtte.
Konklúzió: Nem a meki a legszarabb melóhely. Bár tény, hogy nem egy nagy meló, de... az már vendéglátós gyakorlat.
Egyénként azt hallottam egy értelmes ember néhány hónap alatt menedzser, 2-3 év alatt pedig akár üzletvezető is lehet. Az üzletvezető pedig szerintem már nem is keres olyan rosszul.
Jó reggelt mindenkinek .
Nekem S50-en szakadt el egyszer,onnantól gáz és kuplungbowden mindig volt a légszűrőházban tartalék.De akkor se volt gond,kicsit beljebb tekertem a súber emelő csavarját,(jobb oldalt van)megemelkedett a fordulat kb.2500-ra,és finom kuplunggal szépen el tudtam menni vele.Piros lámpánál kicsit hangos volt,de nem érdekelt.
Tanulok spanyolul...hasznos időtöltés. Találtam egész jó kis nyelvi progit. Lehet, hogy 2 nap után megunom, de most vicces, meg az újdonság élményével hat.
Lilien! (barom)
Rendben. Én is úgy vagyok vele, hogy nem akarom, de pénz és a pénz a minden ebben az életben.. jó éjt!

lilien itt vagy még?
Ez messze nem a legalja. Egyenlőre jó lesz az!
Megyek aludni mert reggel kelni kell.
Pincérpróbamelóból az lett, hogy bementem rá 1 hétre, hogy ugyan mi a f@sz van, mondta, hogy hát az a baj, hogy képzett embert keres. Megmondtam neki, hogy már az is suttyóság volt, hogy megígérte, hogy felhív aznap és nem aznap, de 1 hét múlva se hívott. Amiért meg megérdemelne egy tockost, hogy amikor bementem elolvasta az önéletrajzom amin látta, hogy nincs rajta ilyesfajta képesítés, tehát már akkor mondhatta volna. Az meg csak még rátesz egy lapáttal, hogy a kiírásba se volt benne, hogy szakképzett embert keres.

Bementem egy céghez, mondták, hogy februárba megkeresnek, addig találjak valamit. Raktározós meló....úgyhogy beadtam a mekibe most a jelentkezésem, 3 hónap próbaidő, pont letelik februárig....sajnos ez már a legalja, de ha nincs más, akkor a semminél jobb.
Melóhely? Pincérpróbameló?
Most vagy fiatal, később majd ha öreg leszel örülni fogsz neki, hogy most ennyit törtettél
holnap suli, és aaannyi vizsgám lesz, beszarok persze akkor pénz sem lesz, mikor vizsgán vagyok.
nem sok...ott?
Háát ezt Neked kell eldöntened. Szerintem netről ne vásárolj amíg nem láttad élőbe. Komolyan mondom.
Jó, megmondom: Titan vagy Titanium
na, mizu srácok?
És kelljen nekem LED-es?
Vicces, Én is azt ettem ma. MOndjuk előre csinált volt, sütőbe be, aztán ham bekap. Nem volt túl minőségi mondjuk

Ha nem IPS panelest veszel akkor legyen a tegnapi középső!
Én meg most tolom be a harmadik kocka lasagne-mat. (halmozottan szabálytalan de most nem érdeke l)
Ha hozod hozzá a gyűrűket akkor megcsinálom. (még mindig nem tudom hogy milyen monitort vegyek, a VA paneles jobb?)
Jóccakát Pupu !
Na mentem punnyadni jó éjszakát 1 kicsit elfáradtam.
. . . . . most komplett hátsó futóműre gyúrok.