Tehát akkor ez a VA nekem jó lenne. Ugyan kínkeserves 60e-ig terveztem az árat de pár ezrest még bele tudok szorítani mert ez sokáig meglesz. Erről a Benq-ról tudsz valamit? (én nem sokat)
A moncsik kb. 20-30ms-osak, de ez ugye szarul mutat, kell a fogyasztónak valami. Ezért kitalálták, hogy nem a 0-100% közti fényváltás idejét mérik, hanem a 20% szürkétől a 80%-os szürkéig (gray-to-gray, g2g)
Igy minden külön inveszt nélkül a 20ms moncsiból 5ms lett - brilliáns!
HDMI, talán, de DVI mindenképp, és a kettő kompatibilis egy adapterrel.
FullHD izlés kérdése, nagynál (24"+) már van értelme, amúgy apró lesz csak minden rajta.
Kiváló technológia, M-VA vagy P-VA. Ha előbb látom, lehet, ilyet veszek (most vettem egy Dell E-IPS-t 70ér, 22" de jobb lett volna nagyobb)
Az előző moncsim egy 18" M-VA Philips, 25ms... soha nem láttam utánhúzni. 4 évig használtam, most is itt van az asztal alatt, inkább maradjon, nem kapnék érte pénzt. A képe persze tökéletes, mai 50e alatti monitorra nem cserélném el.
Ui: jókat mosolyogtam, mikor Ifjú Titánjaink keverték a G2G időt az input lag-gal a minap hasonlóan, mint mikor az 1 GigaWatt teljesítményű táp szükségességéről értekeztek
igen jó érzékkel találom meg másoknak a félelmeit, frusztrációit, amitől mégha valójában az ezekkel való szembenézés segít is nekik, általában sértődés, és elzárkózás jön.
Igy minden külön inveszt nélkül a 20ms moncsiból 5ms lett - brilliáns!
HDMI, talán, de DVI mindenképp, és a kettő kompatibilis egy adapterrel.
FullHD izlés kérdése, nagynál (24"+) már van értelme, amúgy apró lesz csak minden rajta.
Az előző moncsim egy 18" M-VA Philips, 25ms... soha nem láttam utánhúzni. 4 évig használtam, most is itt van az asztal alatt, inkább maradjon, nem kapnék érte pénzt. A képe persze tökéletes, mai 50e alatti monitorra nem cserélném el.
Ui: jókat mosolyogtam, mikor Ifjú Titánjaink keverték a G2G időt az input lag-gal a minap