Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aszittem eküldöd há mi volt?
Csak mert VA-ban itt is csak ezt nyomják. (meg máshol is)
Kabbe majom nem leírtam?
Tehát akkor ez a VA nekem jó lenne. Ugyan kínkeserves 60e-ig terveztem az árat de pár ezrest még bele tudok szorítani mert ez sokáig meglesz. Erről a Benq-ról tudsz valamit? (én nem sokat)
köcsög vagy, de bírlak ha januárban lemegy cikkem, mit írjak becenévnek, mi? semmit? tiszta ciki
A moncsik kb. 20-30ms-osak, de ez ugye szarul mutat, kell a fogyasztónak valami. Ezért kitalálták, hogy nem a 0-100% közti fényváltás idejét mérik, hanem a 20% szürkétől a 80%-os szürkéig (gray-to-gray, g2g)
Igy minden külön inveszt nélkül a 20ms moncsiból 5ms lett - brilliáns!
HDMI, talán, de DVI mindenképp, és a kettő kompatibilis egy adapterrel.
FullHD izlés kérdése, nagynál (24"+) már van értelme, amúgy apró lesz csak minden rajta.
És rólam mit állapítottál meg? (tilos rosszat mondani!)
Mi az a g2g idő? És kell nekem hdmi csatlakozó és Full HD?
monnyuk tanútam mindenféle ilyesmit, de sok újat nem mondtak
Kiváló technológia, M-VA vagy P-VA. Ha előbb látom, lehet, ilyet veszek (most vettem egy Dell E-IPS-t 70ér, 22" de jobb lett volna nagyobb)
Az előző moncsim egy 18" M-VA Philips, 25ms... soha nem láttam utánhúzni. 4 évig használtam, most is itt van az asztal alatt, inkább maradjon, nem kapnék érte pénzt. A képe persze tökéletes, mai 50e alatti monitorra nem cserélném el.

Ui: jókat mosolyogtam, mikor Ifjú Titánjaink keverték a G2G időt az input lag-gal a minap hasonlóan, mint mikor az 1 GigaWatt teljesítményű táp szükségességéről értekeztek
Mondtam hogy ne tűnj el!
Ön elvégzett egy pszichiátriai tanfolyamot doktor úr?
igen jó érzékkel találom meg másoknak a félelmeit, frusztrációit, amitől mégha valójában az ezekkel való szembenézés segít is nekik, általában sértődés, és elzárkózás jön.
Valamiért baszakodik az egerem. Folyamatosan húzva ~ 10 centinként ritmikusan megakad egy pillanatra. (felrúgom)
Azt nem csodálom.
ja, állandóan megsértődött rám
Emre is hallgat mostanában. (bár mintha a múltkor azt mondta volna hogy tele a hócipője velünk)
Jó éjt.
jössz boxóni velem?
Ezekről a VA paneles szarokról tudsz valamit? (60-65 körül van de eddig bárki meglátta hogy 8ms, egyből azt mondta hogy szar és ne foglalkozzak vele)
Otthon leszek. Híjj nyugodtan. Azért arra gondosan vigyázok, hogy ne dolgozzak túl sokat.
Na joccakát uraim reggel irány nagyfalu.
Laszi vasárnap merre vagy? Kék szakmai sos.
De gondolom láttad a fotókat hogy átépül nekem is a motorom
el ne tűnj még egy darabig!