De mi vagy te a csajom hogy itt osztod a parancsokat? Mondom hogy a Kriszta vagy Csövi ezért vagy bátor, mert tudod hogy 1 csajt nem intézek el. . . . . .
ÁBRUS.
Ha van időd és neked nem fáradság akkor tudsz nekem venni a karbiba 2garnitúra O gyűrűt. 8db a tűszelephez és 8db a főfúvóka alatt ami van abból is 8at. Én nem tudok most 2 hétig pestre felmenni mer hétfőn jön a hoppkins forgatni. és 16.ig dolgozunk 1folytában.
Nem jutottam el addig sajnos ma mikulásoztam persze úgy hogy nem voltam ott. Én csak megvettem a csomagot és holnap kapják meg .
De beszélek Ábrussal vegye meg ha van ideje.
Holnap nekiállok szépítgetni a motort amik vannak, összerakom a karbit és az apróságokat elkezdem lekezelni. A zsolti fejidomot is kitalálom hogy lehet szépen felrakni. Sáááááárga színű most az eleje . én leszek a kicsi sáááááááárga
a ruha szabása ilyen gyúrós jó akkor még fiatal voltam amikor a kép készült . Nagy bajba vagyok a tali óta felmentem 125kg ra .Kéne valami hasznosat csinálnom. . Futás kizárva a térdem miatt...
Pöcsért kell az embereknek magasan lakni? Panelba költöztettünk.
Ha van időd és neked nem fáradság akkor tudsz nekem venni a karbiba 2garnitúra O gyűrűt. 8db a tűszelephez és 8db a főfúvóka alatt ami van abból is 8at. Én nem tudok most 2 hétig pestre felmenni mer hétfőn jön a hoppkins forgatni. és 16.ig dolgozunk 1folytában.
De beszélek Ábrussal vegye meg ha van ideje.