Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre gondoltam én is visszük kissb-t és aki akar jönni azokat is és megállunk enni jó kis fokhagymát büfizős cigánypecsenyére is
Majd elkísérlek benneteket,és mutatok még egy két szép helyet,ami már nem fért bele.
gyári nincs új csak itt már fel volt emelve a segge neki
az maradt
milyen fura a lengőkar, rövidnek tűnik. ez a gyári vagy már az új?
Én tavasszal 1 páncél tőkés pianínót segítettem költöztetni 5.ről le 6.ra fel szűk folyosós lépcsőház 4 alig bírtuk el volt vagy 250-300kg
Legalább lefogysz 1 kicsit és hasítani fogy majd a motor alattad . .
De mi vagy te a csajom hogy itt osztod a parancsokat? Mondom hogy a Kriszta vagy Csövi ezért vagy bátor, mert tudod hogy 1 csajt nem intézek el. . . . . .
Szevasztok!

Pöcsért kell az embereknek magasan lakni? Panelba költöztettünk.
ÁBRUS.
Ha van időd és neked nem fáradság akkor tudsz nekem venni a karbiba 2garnitúra O gyűrűt. 8db a tűszelephez és 8db a főfúvóka alatt ami van abból is 8at. Én nem tudok most 2 hétig pestre felmenni mer hétfőn jön a hoppkins forgatni. és 16.ig dolgozunk 1folytában.
Oki!
Ehhez nem kell pénz láncot pucolok fejidomot csiszolok stb stb... a jogsit majd jövőre elintézem januárba elkezdem.
Nem jutottam el addig sajnos ma mikulásoztam persze úgy hogy nem voltam ott. Én csak megvettem a csomagot és holnap kapják meg .
De beszélek Ábrussal vegye meg ha van ideje.
Jogsit rakjad lefele vazze.
42% a ram Az normális? 2 giga van benne
Vettél tömit?
Holnap nekiállok szépítgetni a motort amik vannak, összerakom a karbit és az apróságokat elkezdem lekezelni. A zsolti fejidomot is kitalálom hogy lehet szépen felrakni. Sáááááárga színű most az eleje . én leszek a kicsi sáááááááárga
Nem tudom de én elmegyek arra még1x mert fotózni akarok ha már nem álltunk meg a sok szép helyen. És viszek szerintem 1 utast is majd.
Tavasszal is ide jövünk?
Majd vigyázok,és az út szélén futok. Most sajna nem megy már egy hete,mert eltört a kis lábujjam.
vazze ne fuss a hegyen mert kátyús lesz az út tavaszra amikor arra motorozunk. feltöröd a túlsúlyod miatt.
Hú vazze! Én is meghíztam,már 83kg vagyok!
a ruha szabása ilyen gyúrós jó akkor még fiatal voltam amikor a kép készült . Nagy bajba vagyok a tali óta felmentem 125kg ra .Kéne valami hasznosat csinálnom. . Futás kizárva a térdem miatt...
PUPU, valaki kiszerelte a két görögdinnyét a hónod alól!