az jó. meg ha elég drága, és jó, akkor mindig lesz aki vesz egyet-egyet, és ha elég drága, akkor az elég is szomszéd bundás is elad egy-két-3 bundát havonta, az 4-6 milla, és már nincs gond
Van. Legalábbis remélem. Havi 2 vevő elég... de 1 évig nem számítunk komoly profitra, ha önköltségen elvagyunk, az már OK. Ezeket csak pesten lehet megvenni, ott is csak 1 helyen.
Tecsó mögött az új lakóparkban (Csaplár Benedek u.)
Na ez fasza elmegyek egész nap szófosás itt vagyok és semmi na mentem is sopranot nézni.
Ja esztergályos barátom kapott 1 maflás szegényke megborult. Megyek haza hívom hol van mondja kocsmába, bemegyek mondom az esztergályos munkával hogy áll, mondja sehogy mert úgyse tudok motorozni ilyen időbe ezért ő nem kapkodja el. és feküdt mondom jövőhétre kész legyen, és ne azzal foglalkozz tudok e motorozni vagy sem..... na ennyit a mai napról
gondoltam arra is, de sietni kellett. na majd most befújom wd40-nel mint áálat! (csak valahogy összeszedtem egy lassú defektet a jobb elsőmbe, egy még lassabbat a jobb hátsóba fújogassam, vagy gumis? )
Tecsó mögött az új lakóparkban (Csaplár Benedek u.)
link
Ja esztergályos barátom kapott 1 maflás szegényke megborult. Megyek haza hívom hol van mondja kocsmába, bemegyek mondom az esztergályos munkával hogy áll, mondja sehogy mert úgyse tudok motorozni ilyen időbe ezért ő nem kapkodja el.
Nem jó.