Hehe. Megoldottam! Vettem egy 500 Forintos bluetooth-t a régi asztali számítógépembe, és összecsatlakoztattam hálózatba a laptoppal. Most ha a laptopot hurcolászom a lakásba, tudok nyomtatni bárhonnan. Már csak a vista hitelesítést kell megoldanom, mert 30nap múlva megsemmisíti önmagát. De lehet, hogy még engem is...
Amúgy sziasztok Mindenki!
Mizzujs?
Olyan jót ettünk Timivel pénteken, ettünk mindenfélét. Lazacot, cápát, pangasiust, szusit, meg még vagy 2 féle speckó halat speckó fûszerrel. Ettünk pulykát, marhát, ôzet, szarvast, görög salit, tzatzikit, majonézes krumplit, majonézes kukoricát, gyöngyhagymát, kiwit, vérnarancsot, fagyit, ittunk iszonyú finom édes pezsgôt, ezerféle gyümilevet és még sok mindent. Nagyon jó volt
. többség dönt van a motorinoék felé is jó kis kanyargós de ha lehetne akkor sikondára én is elmennék de ilyen észak nyugat Magyarország vagy Balatonfelvidék is qrva jó lehet
bazmeg, nagyon durva volt! fél tízre mentem boxolni, és baszki, fullon volt kocsival a város, hazafelé még durvább volt, végig dugó, beugrottam útközben a tesóba izzóért, meg penészölőért, parkolóház arenában is fullon, hazafelé megin dugó ilyenkor egyrészt amúgy is minden fasszopó vasárnapiautós kocsiba ül, de most még a fél ország parasztkája is feeegyüvik pestre' vásáróni, mer itt biztos jobb cuccok vannak (nem..)
Na urak énis eltolom a motort alukálni elbrümmögök énis. Nem volt eddig semmilyen fóbiám kivéve a fadit, de ma voltam az osonba és annyi ember volt reggel fél 10kor hogy klausztrofóbiás lettem.
http://youtu.be/RCS_AHYZ2mE
Én már jártam itt. Szerpentin ezerrel.
Mizzujs?
Olyan jót ettünk Timivel pénteken, ettünk mindenfélét. Lazacot, cápát, pangasiust, szusit, meg még vagy 2 féle speckó halat speckó fûszerrel. Ettünk pulykát, marhát, ôzet, szarvast, görög salit, tzatzikit, majonézes krumplit, majonézes kukoricát, gyöngyhagymát, kiwit, vérnarancsot, fagyit, ittunk iszonyú finom édes pezsgôt, ezerféle gyümilevet és még sok mindent. Nagyon jó volt
jó éjt mindenkinek
P071 igen!