Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

emlékszem régebben mindig volt jégoldó, zárolajzóm, de benn a kesztyűtartóban
Nem sűrgős,idén nincs időm maszekolni.Az asszonnyal is foglalkozni kell,ruhát varrok neki,befestem a haját,hétvégén én főzök,és ma még dolgozom is itt malacaprítóban.Néha szívesen vennék ki szabadságot otthon is,irigyellek Sanyi!
8-kor keltem.
Kinga ment műkörömépíteni. Kinyitottam a kaput, garázst a tiszta, jégmentes kocsiba bevágtam a cuccait, és leültem a kazán elé. Kiszedtem a hamut és begyújtottam. Szomszédnak kiszökötta kutyája, és anélkül hogy észrevettem volna bejött a pincébe. Csak azt vettem észre, hogy nyalja a kezem. Strafford. Van vagy 10 hetes. Szép kutya. Kifelé összetalálkozott az én kutyámmal.
Két idióta dög. . .
reeeggeeel? már délelőtt van 6kor vittem ki a hugomat meg miát a buszhoz bécsivásározni. jól befagytak a zárjaim a kocsin, a csomitartón át nyitottam ki
Reggelt !
ez az ára, hogy állandóan basztathassanak
Gyulám! Ne haragudj,de csak hétfőn lesz a hűtőbordából valami,de a Tiéd,és el fogom küldeni. Sajna örülök,hogy luk van a seggemen,
Jó reggelt! Uhhh de sűrű a program a Vicus nélkül. A gyerek kelt fél hétkor,reggelit csináltam Neki,ruhát készítettem ki,megágyaztam,kutyát sétáltattam,eltakarítottam a konyhában,és most iszom a kávémat. Feltettem egy teát főni. Nemsokára nekiállok az ebédnek. Hááát minden elismerésem a nőké!
nekem esküdözött a kereskedő, hogy nem volt törve azt a homlokfal vagymi, ami a lámpát, hűtőt tartja, látszott, hogy már nem a gyári helyén volt, ahol a nemtommilyen nyúlványra van csavarozva meg iwiwen megtaláltam az előző tulajt, és felhívtam, hogy meséljen
ha egyszer ez van
Igen,kérnék kettő kiló tízezrest,lehetőleg ne gyűröttet,és vigyázz a festékpatronokra!
Jó reggelt irány a falu. Hozzak valakinek valamit . Késő nincs válasz na akkor mentem is. csá
Fogják mert Kinga azt mondta nekem, jössz fel és lekezeled a nyelvecskéddel.....
ne vedd magadra

Szaszi.
Az a lényeg, hogy jól viseli.
Mostmár tényleg megyek!
Szia Zsolti!
Meg mindenkinek szia, aki olvas, de nem szól hozzá.
Egyébként néha én is szoktam. Mikor nincs kedvem, akkor csak olvasok. Pl. sokszor munkában.
56.30? 6.30
Jól viseli .
Legyen egy kis sikerélményed. 2 éve februárban enyém volt a 10000. kicsit megszaladt.
Cukorbeteg?
Szegénykém. . .
Mindjárt mennem kell cukrot mérni a lánynak. Meg 3 kor, meg 56.30 kor
A kezembe adtad a győzelmi trófeát!
NA megyek sunyálni. Jó éjt.
Rendesen szokatlan lesz, hogy 2 napig van hétvége, nem csak 1.
Na cakát!

Annyira éreztem.