Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sehol senki...akkor megyek én is. Reggel találkozunk!
Laci ha véletlen olvasod és gondolod, hogy van kedved segíteni. Timi gépén kéne bios-t frissíteni. Vadiúj a gép, gigabyte 880gm-d2h alaplapja van, egy AMD AM3 Phenom2 X2 555 3.2 GHz-es proci van benne. Van egy @bios nevű progi ami elvben erre való, de nem sok jót hallottam róla. Tudsz ebben Nekem segíteni? Elindul a gép, de sokkal lassabban mint amúgy. Ez a cpuid-s kiírás sem mond sokat.
Sziasztok! Bár senki nem mondta, de Én akkor is mondom:

Boldog Mikulást minden kedves FZR fórumozónak
És miért nem szóltál, vendégül láttalak volna!
Tudod pont a monitor az amit éveken keresztül néz a tisztelt felhasználó és nem cserélgeti évente. (+ ba..hatnám a penge vga-t ha egy silány megjelenítő van rátűzve) Aki játszik az tudja hogy mennyire tönkre tudja tenni az élményt egy gyengébb minőségű megjelenítés, + aki sokat ül monitor előtt az tudja hogy mennyire szét tudja barmolni az ember szemét több órányi használat után.
Ha 20-25e ft-ról lenne szó, nem is izgatna különösen hogy esetleg mellényúlok, de itt sokkal keményebb pénzekről van szó, ezért igen,... sokat foglalkozom vele mert ismerem azt az érzést amikor nem azt kaptuk amit szerettünk volna. (és általában mindennel így szoktam lenni ha venni akarok valamit, ugyanis én általában hosszú távra tervezek)
Sanyi! ! eztet nézzed:
dízel

Nah jöhet a vaker. Igen! Ez francia !
Hogy te mennyit tudsz forogni a monitor témán. . .
NYugi Pupu! Szerdára hozzák az új trafósort a kcsihoz
28 e Ft.
Hétfőn reggel (baker holnap! elne felejsek így állítani ébresztőt) viszem a kocist szerelőhöz. Kuplung rendberakás. Kuplung szett 39 munkadíj 12-15
Egy barátom anyukájánál leszereltem a csillárokat. Költöznek. Megebédeltünk muterék, majd megkávéztunk anyósék. Szétkaptam egy íróasztalt, majd belegóztam a Fabia-ba. Apósék ki, majd összerak. Régi asztal kiszed, bekínoz.
ez volt a délelőtt.
d.u. pihi, most sör, és a Madagascar vége.
Valakinek PIC programozáshoz / égetéshez ismerős?
Mosógép vezérlő progit kék írni...
Gyerekkoromban láttam egyet az árokban feküdni összeokádva tökrészegen. Meghatározó élmény volt!
Nem.
Hát, az az esélyesebb. Napokig olvastam vissza itt és kezdtem megérteni a lényeget. (ahogy ti is mondtátok: monitor=IPS. Pont.) Rákerestem a VA paneles tesztekre is (Benq) az konkrétan szar, olyan mint egy TN, valamit nagyon elqrtak nála. (volt aki vett de mondta hogy rába..ott vele, tetű lassú és a színhelyesség is TN szintű, nem érte meg)
Ábrus! Holnap dolgozol?
Igy hogy mondod....valóban gyanús
háborúzok World of Tanks
http://youtu.be/hJd9iCbpwuI
szerintem DELL
Gyanús nekem hogy mindig ilyen korán lelépsz aludni! Csak nem zsuzsanna parancsolt megint maga mellé?
Na mentem alukálni holnap meló nap van jó éjszakát.
De majd poti megveszi nekem.
igen énis azzal szemezek. . .
link vagy linkbár ezt már fájdalmasan sokallom.
Az a zsákos faszi már kiskoromban is gyanús volt!
Csak azért hogy nehogy valami téves következtetést vonjanak le.
Elökerültem .
Pupu szerintem az Aprilia RSV faridom .