Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mondod?
F@sz kivan ezzel az álláskereséssel.
ezért nem használom a win update-et
Kellett baszogatni.
20 perc kocsival, ha legközelebb jössz, csak csörizz meg
Azt olvastam valami csatlakozós oldalon hogy a Displayport fenyegeti a jelen szabványait, csak még a GTX 460-on sincs ilyen. (tehát nem tudnám használni)
Reggelt!

SZAKIK: mlas - emre

* 2 x 8 Mbit flash ROM
* PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.4, ACPI 1.0b
* DualBIOS™ támogatás
* Licenszelt AWARD BIOS

Nem tudom milyen bios van rajta, asszony innen sok km-re lakik, ha megyek megnézem. mlas kérdezted miért lassú. Felpakolgatta a windows az update-eket (win 7 ulti) és újraindítás után már bootoláskor egy cpuid: xxxxxx meg egy gpuid: xxxx felirat fogadott. Azt mondta valaki ez egy kis progika, ami az update-el jött le és valamit bekavart a prociba és valószínűleg összeakadt a bios-al.

A lényeg, hogy ez a proci után és a memória teszt előtt jön ez a kis felirat, és emiatt 2-3 perc is legalább míg bekapcsol a gép. Tudom 2-3 perc nem a világ de nagyon nem tetszik, hogy előtte 20 mp alatt állt a rendszer, most meg 10x-ese a betöltési idő. A windows logóba is belefagy, aztán egyszercsak beloginol. Alap bios van rajta, nem állítgattam el semmit a boot sorrenden kívül.
ezt a viccet még nem is hallottam
Mivel valaki azt mondta hogy hosszabb távra tervez, azt kell mondjam hogy akarod. hdmi utan displayport oaziscomputer: dell u2211h és dell u2311h teszt
Szia szaki.
A specifikációjában az van írva a csatlakozóknál hogy Displayportja van (hdmi nincs) tudom (akarom) én azt használni? (persze nem a mostani vga-val Nv.FX5600 )
Köszönöm, nagyon kedves de minél előbb szabadulni akartam a céges autótól és a munkásruhától. (egyébként a Fóti úton voltam, az messze van tőletek?)
Nem te mondtad hogy problémád van a Francia társadalom életfilozófiához való hozzáállásával?
Nem nagyon tudok erre mit mondani, de látom, van, aki tapasztalt már ezzel... én új gépen nem xoktam a biost baxtatni, az általában semmiről se tehet.
Mi neked a lassú? Ez egy jó lap, erős proc.. mikor lassú? Használat közben? Vagy lassan indul? Proci jó üzemmódban megy? Nem turkáltál el valamit a biosban (ez a leggyakoribb usererror )
A dell. Ez 2 hónapja még sokkal drágább volt, baxxameg, ilyet vettem volna (majd uennyiért vettem a 22"-ost)
Én a pillanatok embere vagyok.
Sokszor elő is fordul, hogy megveszek valamit amiről később kiderül, hogy szar, vagy drága.
Csörgess meg holnap légysz,mert kakukk lett a telóm,és a számod a telefonban volt. Holnap megyek felétek. Szia!
Ha az F5-ös van fenn jónak kell lennie
Poti nekem is az @bios van és azzal frissítem a biost és semmi baja a lapnak hasít mint Pupu a mecsekbe .
Az energy savert ugye nem telepítetted fel a gépre? ha igen azt azonnal szedd le.
most melyik bios van a lapon?
user error
ez miatt nem kell biost frissíteni
ha a bios lenne a bibis el sem indulna
Tudom a részvétel a fontos köszi Potika .
Jó reggelt.

Potikám elrontottad még vasárnap volt.
De viszont én igen most. BOLDOG MIKULÁST mindenkinek...
Bakker kiraktam 3 bakancsom és nem volt reggelre benne semmi csak jég na ha elkapom a piros ruhást adok a fejére...
Ha annyit dolgoznál mint én akkor te is korán mennél aludni...