Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a KFC laza meló. Nem lesz ott gond. El leszel, és dől majd a lé.
Befagyott egésznap a seggem. Begyújtottam. Most meg egyszál faszba ülök a kanapé szélén és szakad rólam a víz. 29 fok.
Elküldtem apumnap, Neki is ilyenje van
Jaszi! Neked is stifted van igaz?
Hát de nem tök mindegy, mert az olvasási és írási sebességük más és más HA jól tudom. Kezed, hogy van?
2.-tól igen. KFC lett végül egyenlőre. Bár közben van egy elég jónak kinéző melós okosítás a háttérbe, de arról egyenlőre nem akarok beszélni, mert aztán ha meg nem akkor...holnap reggel viszem be az orvosi papírom és onnantól kezdve 2 nap és mehetek.
tökmindegy
ha ezeket kezeli, akkor a legolcsóbbat.
Melózol Poti? (mostanában elég foghíjasan olvasom a fórumot. Ma is kazánt kötöttem be egész nap. /na jó, én csak a segédmunkás csináltam/)
mlas és szakértők...kaptam ugye karácsonyra a digi képkeret-et és szeretnék bele memóriakártyát venni, milyen legyen?
SD, MMC, MS, MS Pro, MS Duo, MS Pro Duo - ezeket kezeli, szerintem egy max 4GB-s kéne...olvasgatok a neten de nem találok infót arról, hogy melyik a legoptimálisabb. Értem én, hogy SLC meg MLC, de nem tudom melyik a jó nekem. 1 xvid-es film lenne rajta szerintem, képek, meg zenék, azt kész. pls help, holnap reggel megyek megvenni
Ezen már Én is töröm a fejem 1 éve kb....csak nem tudom eldönteni, hogy mit. Gondoltam a Yamahás hangvillákra, meg is csináltam nyáron fekete hennából, de nem volt az igazi.
Ez Kinga - erről a vidiről is lejön, hogy csak nem kellett volna odaadni a sárgát és az Én mocimat Neki....mellesleg ahol a vidinek vége van, onnan 2 percre laktam 10 évig...onnan költöztem ide most 1,5 éve
jó éjt
na elmentem,tovabbi joccak.
egy buzukis telefont megér. . .
A híradóba rossz hírt csak akkor mondanak ha igaz.A jókat szokták hazudni
meg par kep.az utolsot kollegaktol kaptam,h addig azzal jarjak,amig a frezia gyogyul
Tesa! Hun dógozok baszod? Magyar Suzuki Zrt?
Honnan a pöcsömből tudjam.
asse biztos, hogy igaz.
totalcaron volt, meg ma a híradóban. (asszem ez volt, félig aludtam)
oszta kinek a pízin? he? enyímén? övéjén?
felújítják neked a futóművet.

KÖRÜLMÉNYEK:

Az érintett autók esetében a lengéscsillapító festési eljárásából adódóan fennáll a lehetősége annak, hogy a lengéscsillapító tartóbak nagymértékben rozsdásodhat. Szélsőséges esetben a kormány-tengelycsonk leválhat a lengéscsillapítóról és a gépkocsi mozgásképtelenné válik.

ÉRINTETT GÉPKOCSIK:

Magyarországon összesen 124375 db SWIFT (SF) gépkocsi érintett.

A legyártott autók közelítőleg 100%-a esetében (több mint 99%) fennáll a lehetősége, hogy a nem megfelelő festési eljárással gyártott lengéscsillapítóval lett szerelve, így alkatrész cseréje szükséges.

JAVÍTÁSI ELJÁRÁS:

Ellenőrizze, az első lengéscsillapítókat az érintett gépkocsin, hogy meghatározza az alkatrész gyártóját. KYB vagy SHOWA alkatrészek esetén a csere nem szükséges. Abban az esetben, ha a gyártó eltér, az előbbi kettőtől cserélje az első lengéscsillapítókat párban a szükséges, vonatkozó kötőelemekkel együtt.
TSMA tuti megyek a forgalmiért
Ezt honnan szedted?
neszójábe!
mikori a stifted?
Suzuki Swift visszahívás

"Az érintett járműveket 1997 és 2002 között gyártották Magyarországon! A jármű azonosító számtartománya: TSMMA ****** 316394 - TSMMA ****** 908.872.

A termék balesetveszélyes az első futómű lengéscsillapító egységének bevonat-sérülése okán fellépő korrózió miatt, illetve a féltengelyek rozsdásodása miatt. A korrózió előrehaladtával, lehetséges, hogy a féltengelyek kilazulását (kopogását) jelentheti, amely közúti balesetet okozhat. Önkéntes korrekciós intézkedések történtek a gyártónál."