Ez így tuti. Nekem is ezredes van,igaz még 150 fölött nem mentem vele. Lehet nem is megy többet ,de nem is vagyok igazán kíváncsi rá,mert út nem nagyon van hozzá. Az autópálya még talán,de ahogy elnéztem ezeket a videókat,háááát!FZR 1000 és hát ez! FZR 1000
eleg,ha allo helyzetben elfekteti a motort,es aztan megprobalja felallitani.ha az sikerul onerobol,akkor mar egesz jo uton van,h lassa mekkora joszag van a laba kozott.es itt a motorra gondolok
"sujal nem lene gond mert elégé jo erőbe vagyok"
Ezzel gondolom azt szeretted volna kifejezni hogy: A súllyal nem lenne gond, mert eléggé jó erőben vagyok.
Nos ennek annyi a szépséghibája, hogy nem erő kell a súlyához hanem meg kell tanulni irányítani ezt a tömeget. (erővel hiába akarod eltéríteni az általa gondolt röppályáról, nem fog engedelmeskedni, ezeket másképp kell irányítani mint az Apriliát)
Voltam a szilveszteri futáson! Micsoda feeling! Rendőri felvezetés,buli,azt a mindenit! De élveztem!
Az ész nem kor függő.
de hol van Dr Adam?
Mentem délutánra, este leszek.
Ezzel gondolom azt szeretted volna kifejezni hogy: A súllyal nem lenne gond, mert eléggé jó erőben vagyok.
Nos ennek annyi a szépséghibája, hogy nem erő kell a súlyához hanem meg kell tanulni irányítani ezt a tömeget. (erővel hiába akarod eltéríteni az általa gondolt röppályáról, nem fog engedelmeskedni, ezeket másképp kell irányítani mint az Apriliát)
Boldog újévet, Te Köcsög!"