Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ide süssetek mit vezettem ma. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hát remélem átértékeli a dolgokat,és helyére tesz mindent a fejében mielőtt baj érné Őt és másokat általa. Ez innentől csak rajta fog múlni.

Voltam a szilveszteri futáson! Micsoda feeling! Rendőri felvezetés,buli,azt a mindenit! De élveztem!
az alapvető probléma nem azzal van, hogy 125 után 1000-t akar hanem, hogy nincs meg mögötte a kellő ész!
Azt hiszem új fórumozónknak esélye van tavasszal bekerülni valamelyik esti híradóba ,statisztikát rontani
Az ész nem kor függő.
Sziasztok! Tegnap ismét bringásbuliban voltam,csak most jött velem az önkontrollom is( Vicus) Nem is fáj a fejem!
Ez így tuti. Nekem is ezredes van,igaz még 150 fölött nem mentem vele. Lehet nem is megy többet ,de nem is vagyok igazán kíváncsi rá,mert út nem nagyon van hozzá. Az autópálya még talán,de ahogy elnéztem ezeket a videókat,háááát!FZR 1000 és hát ez! FZR 1000
Meg a postás?
eleg,ha allo helyzetben elfekteti a motort,es aztan megprobalja felallitani.ha az sikerul onerobol,akkor mar egesz jo uton van,h lassa mekkora joszag van a laba kozott.es itt a motorra gondolok
barackpalinkar vorospezsgos ejszaka lesz.sztem:)
mire gondolsz?
de hol van Dr Adam?
nezd a jo oldalat.nem mindenkinek van fantom motorja.enyem is az.bar en meg nem lattam,h nem lattam.
Bukó gomba, pálya gumi, angyalkákon tanga bugyi, fék bal három, jön az árok, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Mert a Firefox hülye.
Ahhoz viszont kell izomzat!
Mentem délutánra, este leszek.
bazz, bekopiztam amit ír a csávó google translate-be hogy automata nyelvfelismerés , erre lefagyott a firefox
lehet csak tologatni akarja
"sujal nem lene gond mert elégé jo erőbe vagyok"
Ezzel gondolom azt szeretted volna kifejezni hogy: A súllyal nem lenne gond, mert eléggé jó erőben vagyok.
Nos ennek annyi a szépséghibája, hogy nem erő kell a súlyához hanem meg kell tanulni irányítani ezt a tömeget. (erővel hiába akarod eltéríteni az általa gondolt röppályáról, nem fog engedelmeskedni, ezeket másképp kell irányítani mint az Apriliát)
"Sül a malac, zsírja fröcsög,
Boldog újévet, Te Köcsög!"
Még tempót se tudok vele menni
én már csak tudom 125 ös aprilia után ültem 1000re és fosok tőle mint a tűztől.