glicerin?arrol mindig a dinamit jut eszembe,nem tom miert hol talalhatok olyat?
nem ertem mire gondoslz,h megszoktam, az enyem nem nyikorog,csak recseg a ket elso lengescsillapito ez nem suzuki...
ne szilikont, mert akkor nyikorogni fog menet közben (bár azt már biztos megxoktad ) A glicerin jobb, azt beszívja a gumi.
Nekem csak a nagykapu lakat fagyott be, jó volt a kulcsot melengetni öngyújtóval este 9-kor, mikor megjöttünk 200+ km után
reggelt.
szegeny matild lefagyott. egy ajto se nyilt ki.ilyen meg sosem volt.fujhattam en barmilyen jegoldot a zarba,a fagy csak rohogott rajtam.vegul az anyos ajto megadta magat,es a zar engedett!hurra,akkor szalljunk be!- gondoltam nagy mereszen,de az ajto is be volt fagyva.vegig korbe az egesz gumiperem.5 perc finom (ertsd tiszta erobol,mig kilincs szakad) rangatas utan kinyilt.nagy recseges ropogas,es nyitva.na mondom tuti nem indul be.kuplung be,kulcsot elfordit,fel mp gondolkodas,2x megfordult az onindito,es mar pofogott is a motor.a pofam leesett.jobban indult,mint nyaron mondtam mar,h imadom ezt az autot?
gyors letakaritottam rola a havat,beugrottam, 5 perc mulva mar 3 ajto nyilt a 4bol. du veszek szilikont,es befujom a gumikedereket (jol mondom?) vele.allitolag attol nem fagy le az ajto.
sziasztok valakit nem e érdekel 1 aprilia af1 sport pro limited ?
a motor 92-es kiadásu
müszakis
11 kw-os
jo gumik fékek stb.
adok hozá 1 másik blokot is!
+ba ajándékba!
cserébe érdekel bármine fzr-re ! előnybe a kockalámpás!
de mint meghalgatok!
előre is nagyon szépen köszi!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
nem ertem mire gondoslz,h megszoktam, az enyem nem nyikorog,csak recseg a ket elso lengescsillapito
Nekem csak a nagykapu lakat fagyott be, jó volt a kulcsot melengetni öngyújtóval este 9-kor, mikor megjöttünk 200+ km után
szegeny matild lefagyott. egy ajto se nyilt ki.ilyen meg sosem volt.fujhattam en barmilyen jegoldot a zarba,a fagy csak rohogott rajtam.vegul az anyos ajto megadta magat,es a zar engedett!hurra,akkor szalljunk be!- gondoltam nagy mereszen,de az ajto is be volt fagyva.vegig korbe az egesz gumiperem.5 perc finom (ertsd tiszta erobol,mig kilincs szakad) rangatas utan kinyilt.nagy recseges ropogas,es nyitva.na mondom tuti nem indul be.kuplung be,kulcsot elfordit,fel mp gondolkodas,2x megfordult az onindito,es mar pofogott is a motor.a pofam leesett.jobban indult,mint nyaron
gyors letakaritottam rola a havat,beugrottam, 5 perc mulva mar 3 ajto nyilt a 4bol. du veszek szilikont,es befujom a gumikedereket (jol mondom?) vele.allitolag attol nem fagy le az ajto.
http://youtu.be/bRaNnpIdYWY
Bocs Ádám
a motor 92-es kiadásu
müszakis
11 kw-os
jo gumik fékek stb.
adok hozá 1 másik blokot is!
+ba ajándékba!
cserébe érdekel bármine fzr-re ! előnybe a kockalámpás!
de mint meghalgatok!
előre is nagyon szépen köszi!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232