Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia nem tudod hol lehet kapni finom kecske sajtot?
hogy érted azt hogy mindent kitakarít?
Mikor,hogy vegyesen!
Helló. Próbáltam,nem ajánlom. De van itt fórum, nézz ott szét. De a membránod bánni fogja. Egyszer megéri, kitakarít mindent. Nálam az volt a szopás, hogy lerakta a cuccot a szívó torokba. De te tudod.
és milyen tempóba mentél vele?
hát nem tudom sosem próbáltam mennyi a max egy tankkal.de ki szoktam számolni átlag 6 lityó.volt amikor kevesebb 5,4 de ha rendesen pörgetem akkor olyan 7-et is megevett.ez fölé nem ment soha.
Azt hiszem erőtlen lett! 350km mentem el egy tankolással ennél kevesebbet szerintem nem is kell,hogy fogyasszon .Tied sokat eszik?
mert milyen hatása volt?
Helló aki megvette a motorom az a srác rakott bele de nem volt jó a motornak!
Több, mert én 91ben laktam ott, és akkor már üres volt. Utána néztem, 76ban adták át 400 millióért meg lehet venni, de nem jelentkezik senki, Előbb-utóbb ledől magától. Nem szeretnék a közelben lenni akkor.
tiszteletem mindenkinek!
egy aprócska kis kérdésem lenne.kipróbálta már valaki a motorjába a E85-ös bioetanol üzemanyagot?nem tudom átalakítót ezekbe is be lehet szerelni vagy csak autókba?
Most sajnos csak hallgattam mert építenek díszletet 30án forgatunk vicc eskü.
Már nagyon régóta üres,régen sokan laktak benne,de azt mondták életveszélyes. Ez kb 15 éve volt. Azóta sem dőlt össze.
Szívesen,az egyik legócsóbb nálunk.
Egészségedre !
Szasz Sanya
Megtaláltam a kompúterbótot, kösz, volt is cucc. Az a magasház qrvanagy úgy a tövéből nézve. Meg hogy üres, tiszta Csernobil-feeling
Azt szeressem! Szoktad nézni?
Itt is volt 1 pár önjelölt faszkalap. Tiszta jégbordás az út az autók 30al se mennek ezek meg 10el se mentek akkor minek ül rá.

Itt a ringen nél ma egész nap rally verseny van nagyon baba.
Képzeljétek! Motorozott egy srác,többször is láttam a városban. CBR-rel ha jól láttam. Pedig kutya hideg volt!
Sziasztok!
nincs
azért adnák rá 1 másik blokot !
Ezek szerint még mindig ott van
csak az emilke címedet írd a gogléba lehet meg fogsz lepődni!
Próba szemcsere!