Helló. Próbáltam,nem ajánlom. De van itt fórum, nézz ott szét. De a membránod bánni fogja. Egyszer megéri, kitakarít mindent. Nálam az volt a szopás, hogy lerakta a cuccot a szívó torokba. De te tudod.
hát nem tudom sosem próbáltam mennyi a max egy tankkal.de ki szoktam számolni átlag 6 lityó.volt amikor kevesebb 5,4 de ha rendesen pörgetem akkor olyan 7-et is megevett.ez fölé nem ment soha.
Több, mert én 91ben laktam ott, és akkor már üres volt. Utána néztem, 76ban adták át 400 millióért meg lehet venni, de nem jelentkezik senki, Előbb-utóbb ledől magától. Nem szeretnék a közelben lenni akkor.
tiszteletem mindenkinek!
egy aprócska kis kérdésem lenne.kipróbálta már valaki a motorjába a E85-ös bioetanol üzemanyagot?nem tudom átalakítót ezekbe is be lehet szerelni vagy csak autókba?
egy aprócska kis kérdésem lenne.kipróbálta már valaki a motorjába a E85-ös bioetanol üzemanyagot?nem tudom átalakítót ezekbe is be lehet szerelni vagy csak autókba?
Megtaláltam a kompúterbótot, kösz, volt is cucc. Az a magasház qrvanagy úgy a tövéből nézve. Meg hogy üres, tiszta Csernobil-feeling
Itt a ringen nél ma egész nap rally verseny van nagyon baba.
azért adnák rá 1 másik blokot !
Próba szemcsere!