ha mar ilyen szepen kerted... igaz nem vagyo kabrus,de o majd belinkeli ezeket.ez a te motorod,es tuti nem lattad ezeket a kepeket
ha kell meg szolj,va ntobb szaz
Nekem is tank takaró idomom van,és alatta van a fémtank,előtte meg a légszűrő.A takaró idom az törik vagy jó esetben reped,azt cserélni kell,összegányolni nehéz és nem lesz tökéletes.Ha idomtankod van,azt lehet gittel javítani,persze ha nem lukadt ki.
Na szevasztok rosszcsontok. A hátam mögött elcserélik a motorom, valami verseny motorra, nóra úgy nyomatja a majestit mintha az valami jó dolog lenne, többen megfagynak pedig nem is vészes az idő...mikről le nem marad az ember, ha nem jön 1 pár napig fórumra.
sok gittel minden javithato gyurott egy tank?jezusom,mit kaphatott az a motor?v esetleg horpadt?mert nem mindegy... draga penzert mindent meg lehet oldani,akar venni,javitani is.
az tutko,h barmit valasztasz, a tank ujrafestese elkerulhetetlen.innentol kezdve pedig minden megoldas draga.ha nem nagy a horpadas,szard le,jolvan az ugy.ha pedig gyurott,akkor megneznem a villat,vazat,mindent,mert nem a tank talalkozik a betonnal legeloszor...
amugy a muanyag boritas nem horpad,nem gyurodik,az torik.tehat neked fem tankod van.javaslom meg az angol ebayt,eleg sok alkatresz va nott,es ha szerencsed van,akkor van a te szinedben is.
igazábol 89-es lehet de meg van gyürödve a tank és fém nem müanyag.Viszont néztem képeket melyiken nem volt boritás és ot külön volt a fekete tank és a légszürö a boritás alat.Ahogy te is mondtad!Igazábol most veném meg a gépet de gyüröt a tank(boritás?),motorikusan visszont jó de nem tudom menyire javithato?!
ma en is konnyeden bejutottam a matildba. bar ez most kicsit furan hangzik.szoval inkab ugy mondom,nem ragadt be az ajto:) igaz lehet koze van a szilikonnak is hozza.
sztem kicsi ra.talan egy 600-as tankja,v meginkab begy 500-ase.de ez fugg attol is,h milyen evjaratu a motord,mert a regebbieknek csak muanyag boritasa van,meg alatta egy fekete tank,az ujabbaknak meg fenyezett femtankja.
ha kell meg szolj,va ntobb szaz