Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha mar ilyen szepen kerted... igaz nem vagyo kabrus,de o majd belinkeli ezeket.ez a te motorod,es tuti nem lattad ezeket a kepeket
ha kell meg szolj,va ntobb szaz
Majd koccintunk tavasszal
Pálinkásat Tamások
A többieknek sziasztok.
Nekem is tank takaró idomom van,és alatta van a fémtank,előtte meg a légszűrő.A takaró idom az törik vagy jó esetben reped,azt cserélni kell,összegányolni nehéz és nem lesz tökéletes.Ha idomtankod van,azt lehet gittel javítani,persze ha nem lukadt ki.
úgy hiányzik
ábrus névnapom alkalmából küldesz nekem képet? Olyat amin a motorom és/vagy alkatrésze van és olyan amit még nem láttam?
Na szevasztok rosszcsontok. A hátam mögött elcserélik a motorom, valami verseny motorra, nóra úgy nyomatja a majestit mintha az valami jó dolog lenne, többen megfagynak pedig nem is vészes az idő...mikről le nem marad az ember, ha nem jön 1 pár napig fórumra.

Figyelek ám!
emre...csóóókolom a kezeid
Te ábrus...
Köszike, felírtam, ha lesz egy kis szabadidőm és lecsengett a karácsonyi eszem iszom akkor neki esek, de ha nem megy átjön Kinga segíteni?
Köszi
Köszi
biztos, majd megnézem
sok gittel minden javithato gyurott egy tank?jezusom,mit kaphatott az a motor?v esetleg horpadt?mert nem mindegy... draga penzert mindent meg lehet oldani,akar venni,javitani is.
az tutko,h barmit valasztasz, a tank ujrafestese elkerulhetetlen.innentol kezdve pedig minden megoldas draga.ha nem nagy a horpadas,szard le,jolvan az ugy.ha pedig gyurott,akkor megneznem a villat,vazat,mindent,mert nem a tank talalkozik a betonnal legeloszor...
amugy a muanyag boritas nem horpad,nem gyurodik,az torik.tehat neked fem tankod van.javaslom meg az angol ebayt,eleg sok alkatresz va nott,es ha szerencsed van,akkor van a te szinedben is.
emre, odaert a penz?
igazábol 89-es lehet de meg van gyürödve a tank és fém nem müanyag.Viszont néztem képeket melyiken nem volt boritás és ot külön volt a fekete tank és a légszürö a boritás alat.Ahogy te is mondtad!Igazábol most veném meg a gépet de gyüröt a tank(boritás?),motorikusan visszont jó de nem tudom menyire javithato?!
ma en is konnyeden bejutottam a matildba. bar ez most kicsit furan hangzik.szoval inkab ugy mondom,nem ragadt be az ajto:) igaz lehet koze van a szilikonnak is hozza.
sztem kicsi ra.talan egy 600-as tankja,v meginkab begy 500-ase.de ez fugg attol is,h milyen evjaratu a motord,mert a regebbieknek csak muanyag boritasa van,meg alatta egy fekete tank,az ujabbaknak meg fenyezett femtankja.
morgen
de jót aludtam
Hú banyek, ez nem semmi.
Lassan megyek befejezem a délutános részét a munkámnak. Sziasztok!
Hűha! De dolgozik mindenki!