Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok neked ebbe segíteni, nincs ismerősöm aki motort akarna venni.
ahan
akor el kéne az enyémet adni
nem tuc rá vevőt?
136 eddig elsőre
Nekem átírással kb 160ba van eddig abból az átírás volt 70e a többi az luxus. Ami fontos volt és kellett az 50e
Apropó, egy kis játék, Ki mennyit tud?
Nekem 140 körül, hiba nem jellemző. Mai, neten és MSN-n szocializálódott tinik ütik a 300-at
Kezdem érteni..
azt irtam hogy jolvan menyit kel belkölteni a olyn olcso motorba!
vagy akor a papirok a necesek!
mert pl én sem adnám oda 200 ezerbe a rendbeszedett motoromat amikor bene van 350 be!
Hát hozzád szótár kell
jolvan de menyitr kel belekölteni?
nem hiába angyák anyiba!
ez olyn hogy mint ha én a jo motort eladnám 200 ért mikornekem bene van 350-be lasan
200ért már szép FZR 1000 lehet kapni lásd a fotóimnál.
300körül is vannak szépek.
azért mert most tegyük fel eladom 250- nagyon jo esetbe 300 ba és még hol van a 500-600 ezerhez
figyelj ere a motora én gyütötem 1 évig és csak 220 ezrért vetem mongyk költötem is bele rendesen!
nekem meg nyárára kéne csak miböl?
a motora dobnék 1 telot is halene valakinak
lg gt500
Na reggelt. 9-re kell vinnem a papírokat, hajnalok hajnalán kellett felkellnem - 2 perce
? miért is kéne reszketnem?
Mizu? Össze is házasodtatok? Ezek után nem mernék Ábrushoz vinni semmit, hogy javítsa meg ha ez az ára Pupu reszkess!
Jaaa! Bár 94-es

Amúgy jó reggelt mindenkinek!Tegnap vótam évadzáró bebaszni a másodállásos barátaimmal, ma másodállásba vagyok

küzdök az élettel
P071 itt 1 természetes csak mondtam a múltkor mutatok neked 1et
NA? . .
reggelt. Keltem 4-kor hogy tanulhassak.
10-től vizsga, és hát nemsokmindent tudok belőle.
Köszi neked is csak óvatosan
Akkor jó melót Pupu! Majd délelőtt.
Lassan indulok az első körbe! Nálunk köd is van,és ráfagyott a sapkámra,kesztyűmre,amíg betekertem a melóhelyre,pedig csak 4km
Mé nem baszod! Van egy géped,amit el lehet adni,és nem vagy még veszélyeztetett korban sem! Miért is nem jön össze sosem? Ne beszélj már butaságokat!
Aha hideg -11fok.
Dolgozok forgatunk és korai kezdés van
Jó reggelt! Pupu! De korán keltél. Ma is jó hideg van.