Tényfékezőgépben volt? Ha kártyaolvasóban nem tudod leformázni, akkor qka, de a felügyeleti eszk/számítógép (vagy mijafax) opcióban nézd, ott lehet particionálni, majd format.
nem lehet atallitani fat32-re? pendrive-nal en ilyen esetben flasht frissitettem rajta.nem tom,h kartyanal ez hogy mukodik,de sztem hasonlokeppen.kene tudni a pontos tipust,es googleban hosszasan keresgetni.a kerdes az,h meger-e neked tobb orat elbaszni vele,amikro ujkonnan veszel mar kb 1500Ft-ert
Erre megerőssödött a kapcsolat! ! !
Mondtam h nem veszíthetsz!
Ja igen próbáltam,mai napig nagyon jó barátnők,bár sejtelmek vannak,mert ez nem 1 túl nagy város, de a lepell nem hullt le
sok mindent nem tudsz tenni.probalhatsz melyformazast,de kicsi a sikerre az eselyed. (format x: /c /u) win7 alatt mar nem mukodik,xp alatt meg ugy tudom igen.
van valami 5letetek, hogy egy döglött micro sd kártyával mit lehet kezdeni A ringyóz azt írja nem tudja befejezni a formázást.
Ja, és az is furcsa, hogy 1 G-re akarja formázni holott 2G-s.
Moccanj rá valami legjobb barátnőjére,olyanra aki csinos is.
Úgysem meri elmondani neki.
Ha mégis azzal védekezz hogy csak szívességből tetted,ki akartad deríteni menyire jó barátnők,és hogy elmondja -e neki!?
Csak szívességet akartál tenni neki
Nekem meg át kellett jönnöm a másik váltóba, mert a másik srác előbb kezd este.. úgyh most itt szopok, rohanhatok haza HA végre bezárunk, kakipisifürcsi, remélem beindul a kocsi egy hét hóalattalvás után, és megyek a kaszinóba reggelig.
most egy usb-s olvasóba van.