Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

telóba.microsd
most egy usb-s olvasóba van.
Tényfékezőgépben volt? Ha kártyaolvasóban nem tudod leformázni, akkor qka, de a felügyeleti eszk/számítógép (vagy mijafax) opcióban nézd, ott lehet particionálni, majd format.
nem lehet atallitani fat32-re? pendrive-nal en ilyen esetben flasht frissitettem rajta.nem tom,h kartyanal ez hogy mukodik,de sztem hasonlokeppen.kene tudni a pontos tipust,es googleban hosszasan keresgetni.a kerdes az,h meger-e neked tobb orat elbaszni vele,amikro ujkonnan veszel mar kb 1500Ft-ert
aszongya, hogy RAW a fájlrendszer
viasat explorer superbike boxutca műsor jó kis ötletek vannak.
Erre megerőssödött a kapcsolat! ! !
Mondtam h nem veszíthetsz!
Ja igen próbáltam,mai napig nagyon jó barátnők,bár sejtelmek vannak,mert ez nem 1 túl nagy város, de a lepell nem hullt le
sok mindent nem tudsz tenni.probalhatsz melyformazast,de kicsi a sikerre az eselyed. (format x: /c /u) win7 alatt mar nem mukodik,xp alatt meg ugy tudom igen.
van valami 5letetek, hogy egy döglött micro sd kártyával mit lehet kezdeni A ringyóz azt írja nem tudja befejezni a formázást.
Ja, és az is furcsa, hogy 1 G-re akarja formázni holott 2G-s.
ja,amugy mar egyszer megtortent,amikor par honapig mosolyszunet volt,es elmondta neki...

miert van olyan erzesem,h te ezt mar kiprobaltad?
Nekem is csak belefogni volt nehéz.Mégis csak barátnő,de aztán úgy gurult minden mint 1 tök a hegyoldalból
Próbálnám mia mellett megcsinálni XD
Nem barom .Bejött.
Barom
Moccanj rá valami legjobb barátnőjére,olyanra aki csinos is.
Úgysem meri elmondani neki.
Ha mégis azzal védekezz hogy csak szívességből tetted,ki akartad deríteni menyire jó barátnők,és hogy elmondja -e neki!?
Csak szívességet akartál tenni neki
Csinálok képeket. JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ?
Munkahelyedhez közel. Lassan indulunk. jövőre találkozunk. BUÉK
én 50-es apriliáról 600-ra. Reszketőlábas leszállás volt a vasról az első kör után.
édes istenem de jó néked.
latin?merre?
en asszonynak a bnoihez megyek.millio jogasz csaj,keves pasi...kivel fogok en beszelgetni...
Egy hét állás -10 fok aksit próbáló idő
tengerbe vizet:)
Részvétem
Nekem meg át kellett jönnöm a másik váltóba, mert a másik srác előbb kezd este.. úgyh most itt szopok, rohanhatok haza HA végre bezárunk, kakipisifürcsi, remélem beindul a kocsi egy hét hóalattalvás után, és megyek a kaszinóba reggelig.