Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mi az az '1'

Egyébként sziasztok!
nem értem mért kell ijen hüjeséggel minta hejesírás foglalkozni
a sz. névmások nagybetűvel írása a tiszteletet és az alárendeltséget jelöli.
Nekünk legalábbis az 'üzleti levél' oktatáson így mondták.
ha pl. én írom akkor a 'társaságunk' kisbetű, de ha pl. azt írom 'Önök1, az nagy betű.
DEEEEEEEEEEEE . . . . . .
De most őszintén. Nem lenne elég ilyen erős motor mint az enyém? Mire kell több erő? Ha az állapotától eltekintünk, mert ha rendesen karba van tartva egész életén át és nem nyúzza állandóan az ember 18 meg 20 ezren, akkor örök életű motor. 180 a vége kb. annál meg nehogy már gyorsabban kelljen menni...
Akkor nem lenne ilyen rízsrakéta és Én így imádom...majd 1-2 év múlva eladó sorba kerül talán, ha csak nem leszek hirtelen milliomos, mert akkor japánból hozatok 0 km-es blokkot és soha nem adom el
naygon tecik a motorod nekem is az ien kockalámpások tecenek jobben csak ugy lene a fasza ha nagyobb blok lene bene!
na ijen munkahej kel nekem is
Arra, hogy nincs munkám, pedig van HÁHÁ!
megértjük egyást és kész !
azért irtam igy ijen furán mert alapbol felbasza az agyam még mindig hogy ijen hüjék vanak a világon
na meg az a drága idő
itt vagy a sportmotoron beszélgetni ! eböl szerinted én mire következtetek?
Nem ő a Krisztike őt hoztam el majdnem sikondára
Mindenkinek Poti tetszik ? Mi lesz itt veled Poti? még a végén jobban jársz ha a talira el sem jösz a végén meg leszel eröszakitval
potinek jo segge van.
no megtettem reggel a tanuvallomast,most meg bevettem egy fejfajas csillapitot.tegnap jol sikerult az ejjel.4 het utan egy palesszel es 4 sorrel kezdtem.a 4.-et veletlenul kiontottem.ereztem,h itt kell abbahagyni.de megismertunk tok jo arcokat.most meg megyek asszonyert,be akar vasarolni szilveszterre.en tejet veszek...
Pöti, neked meg 3x írtam má legalább, hogy a személyes névmásokat NEM KELL nagybetűvel írni csak ha mexólícc valakit, akkor is csak udvariasság, nem szabály (de a neked, enyém, tőle, stb az KISBETŰ)

Amúgy jól tolod a klavit, a 389 elég jó, ha kicsit kisebb segged lenne, felvennélek titkárnőnek
Ezt a Gój motorosok közt ne nagyon emlegesd
sehol sincs most dr adam?:) v lehet epp most locsoljak fel vizzel
es o ki?nem tan a zsuzsi? fogadjunk karacsonyra azt kerted a jezuskatol,h valjon a zsuzsi igazi nővé,es o lett belole
http://itmedia.sk/showitem.php...
kb ugyanennyiert van nalunk is.
így is ,ugy is kihámozuk én értek Héberül is
Fú srác, Én tényleg nem vagyok egy Szandi, de egy picit figyelj oda kérlek a helyesírásra. Mi se mindig írunk mindent jól, sőt, de 4x kellett elolvasnom, amit írtál mire felfogtam! Íme a javított verzió:

Képzeld el Nekem úgy volt, még tavasszal vagy ősszel (azért a kettő között van egy kis idő - fél év kb.) nem is tudom, fenn volt a motor 300.000-ért. Hívott is egy srác, hogy érdekelné, küldtem Neki képet, még videót is csináltam, hogy elnyerje a tetszését a motor biztosan. Mindent elmondtam Neki az utolsó karcig, azt mondta jön érte. Egész nap vártam, de csak nem jött, így este felmentem MSN-re megkérdezni, hogy mi történt - mért nem jöttek. Azt mondta a srác, hogy nem tetszik a motor hangja, merthogy recsegős. Elmagyaráztam Neki, hogy a 2 üteműeknek mindnek ilyen hangja van, de Ő mondta, hogy már vett egy másik motort - amire Ő azt mondta, hogy gyorsabb mint az Enyém. Olyan ideges lettem, hogy le is tiltottam MSN-en (ezaz, csak keményen! )

Nagyjából így festene magyarul. Persze ebben is vannak hibák, de így is tök hülye vagyok, hogy mások írásának átfogalmazásával töltöm a drága időm
nekem ugy képzeld el még a tavaszon fent volt vagy őszön nem emlékszek ponosan fent volt 300 ba hivtak jönek érte kültem képeket hibáit szoval mindent ami csak kel!
csináltam neki videót!
megnézte azt monta okés!
várom őket nagyba egész nap!
na eljött az este femegyek msn re kérdem tőle mért nem jötetek!
ere benyögi hogy nem tecik a hanagja ojan recsegös csatogods volt !4
mondom neki a 2 ütem mind ijen !
azt mongya aza buzi :már mindegy mert vetem 1 honda cbr 125-t
és aztmonyga nekem:na mitgondolsz menyivel megy?
mondom 130 küldi nagyba küldi a nevető fejeket meg mindet aztmongy 115
mondom neki akor bocs elszámoltam magam
aztmongya megené keresztbeaz enyémet! amikor ezt elolvastam eldobtam az agyam
le is tiltotam azonal msn-röl