Most jövök a mamótól.
Alapjábann véve ő egy olyan szorgalmas asszony aki hót ideg ha idejében nincs kész valami,ez azt jelenti hogy ha reggel 8 ra nincs kész az ebéd,felmosogatva kitakarítva na akkor rosszul van.
Panaszkodott hogy nem tud mostanábann aludni,habár a petárdát nem hallja,mert elég nagyot hall már.
Így arra gondolt h amíg nem alszik cukorkát szopogat,úgy jobban telik az idő,és hátha elálmosodik.
Dehogyis...szindi azt is megkérdezte milyen az asszony p...ja...
90 nap próbaidő, addig 85 környéke lájtosba, ha sokat vagyok egy kiló kb. Jönne mellé a net vagy kaja kiegészítés, de itt úgy van megoldva, hogy 6.000-értékbe adnának pluszba, de inkább minden nap 80 ft-ért ehetek a KFC-be meg ihatok amennyit akarok így ez nekem is jó, mert legalább nem kell kajára költenem pluszba. Egyenlőre éttermi dolgozó a megnevezés, aztán később jöhet majd a manager, meg a többi.
Alapjábann véve ő egy olyan szorgalmas asszony aki hót ideg ha idejében nincs kész valami,ez azt jelenti hogy ha reggel 8 ra nincs kész az ebéd,felmosogatva kitakarítva na akkor rosszul van.
Panaszkodott hogy nem tud mostanábann aludni,habár a petárdát nem hallja,mert elég nagyot hall már.
Így arra gondolt h amíg nem alszik cukorkát szopogat,úgy jobban telik az idő,és hátha elálmosodik.
90 nap próbaidő, addig 85 környéke lájtosba, ha sokat vagyok egy kiló kb. Jönne mellé a net vagy kaja kiegészítés, de itt úgy van megoldva, hogy 6.000-értékbe adnának pluszba, de inkább minden nap 80 ft-ért ehetek a KFC-be meg ihatok amennyit akarok
Mennyi próbaidő, és hogy fizetnek? (ha nem túl indiszkrét)
Egyébként elég szomorú, hogy manapság ezt felső szinten KELL oktatni.
de azt érje el a sarokig
Az egyébként kicsit gáz, hogy egy 250-es ETZ 120-as túratempót tart 4000 fordulattal, ehhez a kisfrézinek 11000 kell
Ha leesnek, be ne verjék a fejüket az éjjeli lámpába.