Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És hazafelé beugrasz a blokkért?
Mivan 2ó alatt lentvan az ic
VONAT IC.
De hát nincs is blokk a gépedben!
Én is pont erre gondoltam valamikor a jövőhéten vagy utána leugrok hozzá meglátogatni
A hétköznapokban sima monti az egyzöbicaly, a drága szpidgép a nevesebb alkalmakra van lezsirozval.
Hazament melóból és ment olajat venni amikor elesett mert nyálkás csúszós volt az út. Állítólag hússzal ment. (elég szarul van szerencsétlen és el is van keseredve, épp a kórházi folyosón parkolt a műtő előtt a gurulós kocsin amikor hívott)
Jó, de Sanya rutinos, többet bicajozott már, mint mi mindannyian összesen Biztos megint vmi kanyarban kiment alóla a Mecseken.
Majd elmeséli.
Ültem már ilyen ultrakönnyü hipiszupi bicajon.
megigazíttottam a seggemet azon a kis nyomi ülésen, és elemelkedett a bicaj eleje, mert áthelyeztem a súlyom.
Nagyon instabil egy valami.

Vagy csak kövér vagyok
Amíg biciklivel jártam mindenhova, nálam csak egy sebesség létezett, mégpedig a maximális, ahogy a tüdőm, lábam engedte.
Újonnan jó mind. Két hó intenzív használat után meg fos. Fájlrendszer elavult, lassú, biztonság 0, rendszervédelem 0.
Jobbulást, és kitartást
Szegény rosszabbul járt mint én.
Egy darabig, sem bicikli, sem futás. Azt hogy ezt hogy fogja elviselni nem tudom. Én is kurvára magam alatt voltam, hogy nem tudtam a kezem használni, de ez nagyon durva lesz neki.
Ha összejön a dolog, lehet lemegyek meglátogatom.
Jeeeee!

Szegény Sanya, hogy a faxba tudja magát annyiszor összetörni? Sztem bringával gyorsabban hajt, mint motorral, azért lehet.
Érdekes xp alatt ilyet nem csinált azonnal kihajította a gigás vagy annál nagyobb csomagokat is 1 pillanat alatt.
Nemtoom.
Magamnak nem tettem fel, lapos gyenge ehez.
Usernek telepítettem hetest.
Szakított.
Na, persze akkor még friss volt, és semmisem volt jóformán mellé telepítve, de a lomtár ürítés kicsit azért dúrva amit PUPU írt.
A win xar, az 1x tuti, de ez esetben a vinyód inkább.
Küldök majd neki 1 túlélő csomagot. Sok fánkot.
De. Lassú. De ezt csak akkor fogják elismerni, ha kész lesz a Wnyóc
Mindig azt mondják, hogy az új gyorsabb, de vmit nem értek: ha 3.1 Win óta mindig gyorsul, akkor hogy a faxba még mindig 3-4 mp egy fotósop betöltődés, mint 15 éve? (igaz, a progi nőtt, de a PC teljesítménye is, kb. 1000szeresére )
Látod milyen kicsik vagyunk edzett erős sportos ember és kibabrál vele 1 bicaj.
Aztakurva.. combtörés nem vicc!
-Két hangya fekszik röhögve, befüvezve az úton. Arra jön az elefánt, mire megszólal az egyik hangya:- Fogadjunk, nem bírsz ráállni erre a morzsára!Az elefánt rááll a morzsára, a hangyák dőlnek a röhögést?l.Mire a másik hangya szól az elefánthoz:-Fogadjunk, nem bírod a fejedre tenni a másik morzsát.Az elefánt a fejére teszi, mire a két hangya sikongatva, majd megfulladva a röhögést?l egyszerre megszólal:- Mekkora szendvics, vazze!
JEEEEEEEET

Jobbulást neki.
1 hét és otthon van. Lesz ideje olvasni a fúrumot, mert egy darabig biztos nem buszozik, még utasként sem.

Nem hiszek az ilyenben, de engem 6 nap híján kerek egy éve toltak be a műtőbe. (jan 16) Pont ugyanilyen volt az időjárás. szokatlan meleg.
Nem is küldök sms-t senkinek!
Látod Zsolti. Sanyi 20 perecel ilyen időben és szarrá töri magát, te meg 180 al hasítasz.