Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na baszki, jóvan akkor
Holnap maradok. Menj bótolj, aztán beszámolót kérek.
Hát a fórumról 15 ember látta a tiédet 1se
Mé neked van?
Én még nem láttam.
Sőt.
Az enyémben legalább van blokk is bibiiiii. . . . . . .
Na húzok haza.
Elég volt a mai napból
Erre a kérdésre számítottam mivel bizonyíthatóan nincs motorod te csak a kecske lehetsz.
Motoros vagy kecske?
Akár te is lehettél volna
NYert a lottón?
Én sajna el tudom képzelni,múlt héten ismerősöm is így járt!
Sanyi eltört?
Ne vicceljetek már hogy elhiszitek neki
Válság idején lecserélte a motorját,majd a autóját,most meg alufelnit vett
ŐŐŐ az ötös lottó nyertese,nem láttok át a szitán?
Ábrus meg a cinkosa ,új számítógépet vett
Lassan eltűnnek mind a ketten
Múlt héten még lehetett íratni dolgozói lángolt kolbászt,de arról lekéstél.Majd ha lesz legközelebb valamilyen akció,szólok.
Hűű Zsolti!
Most eszembe jutott, hogy nekem egy ismerős egy időben hordott akciós sonkát, kolbászt. Rendes boltit.
A gond, hogy a csávókám az állati fehérje feldolgozóban melózott, és a húscégeknék raktáron lejárt szavatosságú, és a feldolgozóba küldött cuccokból volt a termékpalettája.
Isteni illata volt a debreceni párosnak mikor főtt. Azért enni nem mertem volna belőle, de a kutyám imádta.
Gyulám, nem tudsz akciós szalámit?
Jobbulást Sanyinak! Ki a király Sanyííííííí!
Komolyan sanyit el kell tiltani a kerékpározástól,mert legközelebb a magyar kerékpársport hősi halottja lesz!Remélem hamar rendbejön!Szerdán hozták be a kórházba egy ismerősöm,az is biciklivel csinált egy dupla Axelt,jobb csuklója törött,két borda repedt,meg agyrázkódás.Még jó hogy vittem neki egy kis céges kolbászt,meg fél kiló kenyeret,mert este nyolckor még szállításra várt,pedig azt ígérték hatkor hazaviszik.Én felajánlottam hogy hazaviszem motorral,de azt mondta nem akar több törést!
Lehet választani.
nem muszáj aludni ám.
én sem aludtam.
nekem másnap délben csinálták meg.
gipszel fixálták, adtak véralvadás gátlót, oszt csá.
Egy darabig én is elvárakoztam a nyílt törésemnél. úgyis kapsz ezt-azt, nem volt gond velem sem. utána volt kellemetlen eléggé. nade motorozni elég hamar lehet, csak rá ne támaszkodjon :D
Értem szóval azt szeretnéd, ha gipszbe lenne bokától köldökig?
Mondjuk én is ültem fél-egy órát a balesetin, mire megkérdezték minek jöttem. De azt is csak azért mert kértem némi fájdalomcsillapítót. Erre vigyorogva közölték, hogy no, azt nem mert mi van ha műteni kell....
Ha jól emlékszek, ami nem biztos akkor kb. 3-4 óra múlva műtöttek meg. Addig volt némi röntgen, meg kaptam egy sínt a kezemre, hogy ne nekem kelljen tartani az alkarom alsó felét.
Akkor ne altassák bírja ő erős edzett férfi