Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszameg . .
. . . . . . . . . .

Jobbulást SANYI
Csá emberek szép napot.
Rossz hírem van: Sándorunk (akinek hányszor megmondtuk már hogy NE bringázzon mert veszélyes) megint elesett (kb 2 órája) és eltörte az egyik combcsontját. (kb most tolják be a műtőbe)
Engem tisztelt meg azzal hogy osszam meg veletek ezt a hírt hogy mostanában nem lesz fórumközelben, elnézést kér.
Véleményem szerit ezúton küldjünk neki egy hatalmas JEEEEEEEET és kívánjunk neki jobbulást!
Keresztfiamnak kellett azaz az anyjának mert a jödödözős túl véresre sikerült amit vittem neki
A user nem cseszett el semmit. Vissza is térek inkább xp-re azon a játékok is elfutkosnak simán gond nélkül. mocs cs1.6 és css re gondolok.
Én leragadtam a Transport Tycoon delux-nál.
aha 3 de nem tetszik
Ez nem olyan jellegű hiba amit az op. rendszer magától csinált, mert " kalap fos". Ott az user cseszett el szerintem valamit.

Tycoon?
Ennyi elég is volt nem nekem találták ki.
Megyek kicsit hullámvasutat építeni.
Lassúúúúúúúúú szar kalap fos
A gépem jó a win 7 1 kalap fos
fél óráig ürít 100M szemetet a szemeteskukából és ezt az elejétől fogva csinálja.
Sziasztok!
szar a géped, vagy szar a win7 amit felraktál.
A W7 nem lassú.
CSak egy jármű volt! Nehogymá megsirasd!
Egyébként meg v.színű csak ideiglenesen van kivonatva a bizti miatt.
vagy rommá törték, oszt bezúzatták.
De útálom a win 7et lassú szar
Igen akkor te is ilyen ragaszkodó típus vagy mint a volt a asszony nem szereti kidobálni a régi cuccait.
De én szerettem azt az autót. Azt hittem jó helyen lesz Semmi baja sem volt.
Na jó annyi baja volt csak hogy kanadai rendszámmal volt . benzines v6 ment mint a golyó
z helyett t csak félrenyomtam.
Ne sírjál lesz másik a főnököm nem rég adta el a grand voyagerz 2000évj 500e csili vili csocsi ragyi 5 évig itthon állt a kocsi.
Rendszám: EPM-348
Gyártmány: CHRYSLER
Típus: VOYAGER LE 3.3
Szin: MAHAGÓNI
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban
úgyse mennél le Erzsébetre enni 1 keveset mert a benzinköltség többe kerülne mint a kedvezmény és akkor már azt mondod ááááá nem kell kedvezmény.