Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en repsol asvanyit 15w40 v 50 nem tom.de lenyegeben tok mind1,mert amit a konyve eloir ne mfogsz kapni (10w30) szova laz utana levo legjobb a 10 w 40. en azert hasznalok 15w40-et,mert szereti csipegetni.
Hali!milyenolajat használtok az fzr600-ba?10-40 est?kösz!
Sanyi jól van, de eléggé el van kenődve, ami tulajdonképpen érthető is. Kapott a lábába két csavart, terhelni természetesen még nem lehet, de mikor hívtam épp az ágyba próbált vissza kecmeregni. Halára unja magát, nem az a fajta hogy egy helyben megüljön a fenekén, de azt mondta hogy a bringát le fogja tenni.
Köszöni a jókívánságokat, és üdvözöl mindenkit.
ilyet feltetelezni van par...
Akkor a 10.10 is fog. Sztem próbáld ki egy másik vinyóval, biztos akad egy ott valahol akkor lehet kísérletezni
2gb ram,160-as hdd hala emrenek amd x2 939-es procko valos 2GHz a win7 repul rajta
sosem értettem, hogy ha a vasba CSAK az kell, miért nem veszi meg bele, és sokkal drágábbn is eltudja adni. Az ilyen mindig gyanús.
Nem tom, hogy vennék-e bármit ilyen faxtól, meg amúgy nem lehet kipróbálni, hiányzik a gyújtás modul. Innentől ígérhet bármit
Sanyival beszélt esetleg valaki?
Érdekelne hogy van.
mee linux, azéé.
Bocs, hülyeséget írtam, Debian alapú. A Red Hat a serveremen volt, 4 évig ment kikapcsolás nélkül (akkor megállt, mert leégett a proci, mert beszorult a venti rajta, és nyár vót. proc csere után ment )
Télleg nem mén, pedig jól másoltam - ki fene érti? Itt a kép, a 3., onnan kattintva meg megy
Nekem Ubuntu 10.10 van de kicsi gépre 8.04 LTS kell, az tuti volt.
OK, majd estig kitalálom. Nem agyaltam rajta, csak 1 ötlet volt.
Szevaszttooook megyek lassan melóba, este jövök.

MLAS - mennyibe lenne a konfig?eladó még?érdekelne ám!
2 napot mondtak, 9.nap van ma és még nem szóltak, hogy hoznák a rendelt csomagot...csak, hogy ne várjál feleslegesen
HÉV melletti igen..ne vidd oda ha jót akarsz.
"You don't have permission to access /cikkek/179/12 on this server."

en is ubuntura gondoltam, esetleg kubuntura. azok mennek itt,azt modntak eleg jok. regen red-hat-ot hasznaltam.meg talan az 5-os verziot mar akkor felulmulta grafikaban a ringyozokat,de sajnos akkor muszaj volt windows-t hasznalni.most talan mar le lehet szokni rola.
Ubuntu, ez Red Hat alapú, talán ez a legjobb (még a Suse is jó, de arra rátette nagyon a kezét a Novell, és mindenér pézt kér)
A mai liloval semmi gond nincs, mindent megtalál automatikusan, ha a Linuxt teszed fel utoljára. Nekem volt, hogy egy SSD-n 3 op, Mac Leopard, Xp, meg Linux ment mind. Az ext4 a jelenleg legjobb fájlrendszer, ezt nem vitatja senki. Naplóz és nem fragmentálódik, és bombabiztos
hidd el mi sem tanulunk sokkal másabb dolgokat.
némi JAva prog avn még hozzá. ennyi.
Ááááá... csak ragadt rám valami 15 évnyi vindózos PCk tákolása után... az ért valamit, a tapasztalat a fősulin csak olyan nagy kaliberű kérdéseket érintettünk, hogy mit talált fel Neumann János, meg hogy mennyi egy "korszerű" CD lemez adattárolási mérete
a lilo-t regen hasznaltam, de nem jott be,mert minden rendszernek kulon particio, meg ha ujra kel ltelepiteni,akkor felulirja a boot sectort,aztan vagy megtalalod vagy nem.igaz ez 10 evvel ezelott volt,valoszinu most mar okosabb a lilo,denagyon nem jott be.en 2 particiot akarok. 1 linux.1 adat. ezert is szeretnek vm-et,mert ha gaz van,lekapcsolom,es jot rohogok,ahogy forrong magaban a virus. az emulalast emg nem ismerem,nem talalkozta mmeg vele.izgalmasan hangzik,es ha eleg lenne a jatekoknak,akkor vegtelenul leegyszerusiti a dolgot.