Dehogy vagyok én guru, csak már teleszaladt a pecsem az állandó vindóz szarakodással. Ez a linux olyan már, hogy sokan percekig nézik, mire rájönnek, hogy nem win aero felület, meg minden flikkflakk.
Nekem is van néhány win prg, ami kell, de simán mennek emulátorral (nem vm, csak emulál) így megy a számlázóm (ami egyedi progi) sőt még a wines Office 2003 és a CZero is (ezek gyorsabban futnak így emu-ban, mint xp-n )
Én a helyedben nem vm-el próbálkoznék, hanem egyszerűen egy 10G partícióra feldobnék 1 linuxot, és induláskor a LILO boot kérdezi, milyen op-t akarsz, és ha épp csak mail+net, akkor linux, ha jáccaná, akkor meg win, és kész. Nekem így volt 1 évig, aztán rájöttem, hogy a win szinte soha nem kellett, így levettem.
figyu mar,te ugyis nagy linuxguru vagy
van egy otletem,csak nem tudom kivitelezheto-e. mivel a gepet altalaban netezesre hasznalom,ezert arra jo lenne a linux is.ha meg jatszani akarok,elinditok egy VM-et.de eleg 2Gb ram egy linuxhoz, egy hozza tartozo VM alatt futo win7-hez,meg esetleg a futo jatekhoz?illetve a linux at tudja adni a VM-nek a hardvereket,v az i keszit kamuhardverT? a win 7 a 9600Gt-met s3trio-kent adta at
Tök normális - mert egy határ xar Okok, amiért mindig ketyeg:
1) lapozófájl (xpnél 1G, w7nél 2G RAM feletti gépben le kell tiltani a gecibe.
2) auto update: letiltani
3) víruskereső auto-scan: letiltani
4) kémprogram, trójai vírus betelepült: kiirtani
5)vinyó töredezett: töredezettségmentesíteni (deszíp szó, legyen defrag )
Mind az 5 problémát el lehet kerülni valami oprendszer használatával (a windóz az gameprogi )
télleg király baszod, majd egy körre kölcsönadod, megbeszéltük? na megyek alvadni, ábrus nem ír semmit, pedig vártam holnap este jövök. Aztán meg ne írkáljatok ennyi kommentet mert 8 oldal/nap-nál tartunk és lehetetlen visszaolvasni! jó éjt, szevasztok. Remélem a Mi Sanyink békésen alszik és nem szenved, nem fáj semmije
Nekem is van néhány win prg, ami kell, de simán mennek emulátorral (nem vm, csak emulál) így megy a számlázóm (ami egyedi progi) sőt még a wines Office 2003 és a CZero is (ezek gyorsabban futnak így emu-ban, mint xp-n
Én a helyedben nem vm-el próbálkoznék, hanem egyszerűen egy 10G partícióra feldobnék 1 linuxot, és induláskor a LILO boot kérdezi, milyen op-t akarsz, és ha épp csak mail+net, akkor linux, ha jáccaná, akkor meg win, és kész. Nekem így volt 1 évig, aztán rájöttem, hogy a win szinte soha nem kellett, így levettem.
van egy otletem,csak nem tudom kivitelezheto-e. mivel a gepet altalaban netezesre hasznalom,ezert arra jo lenne a linux is.ha meg jatszani akarok,elinditok egy VM-et.de eleg 2Gb ram egy linuxhoz, egy hozza tartozo VM alatt futo win7-hez,meg esetleg a futo jatekhoz?illetve a linux at tudja adni a VM-nek a hardvereket,v az i keszit kamuhardverT? a win 7 a 9600Gt-met s3trio-kent adta at
Nekem is tegnap 3 után hozták a cuccom, de-re vártam
Lehet, ma én is leugrok Szegedre, kéne szerelni a bótot.
Tök normális - mert egy határ xar
1) lapozófájl (xpnél 1G, w7nél 2G RAM feletti gépben le kell tiltani a gecibe.
2) auto update: letiltani
3) víruskereső auto-scan: letiltani
4) kémprogram, trójai vírus betelepült: kiirtani
5)vinyó töredezett: töredezettségmentesíteni (deszíp szó, legyen defrag
Mind az 5 problémát el lehet kerülni valami oprendszer használatával (a windóz az gameprogi
Én vagyok az első a fórumon.
Jó reggelt !