Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no, jóccakát
a kezem most kezd kicsit megint dagadni az egyik varrás végén, a gyerek is jól van, de nem ez miatt írtam
Jajj emre, hogy van a kezed? Gyerkőc hagy már pihenni? olvastad index-en, hogy valaki szarabbul járt? Úgy ütötte el magát a saját kocsijával, hogy meg is halt.
Gondolom, mozgásfüggő. Neki ez a legnagyobb gáz...de minek teker ilyen időbe...azért vette azt a kurva kopelt... jajj Sanyi...remélem majd ettől észbe kapsz kicsit!
jóestét kívánok!

semmi baj ha nem olvasod el amit írok, de akkor nem strapálom magam a továbbiakban
Jaja, okok. Mit farigcsálsz a mocimon? Önts belém egy kis reményt
előzmény
ez a pangasius dolog nem is annyira finom tegnap volt 800 hiányom - ami valszeg 1000 volt, csak volt 200 borravaló - tegnapelőtt 2700 pluszom. A mínuszt azonnal levonták, a pluszt eltették zsebbe. HA már nem adják oda, legalább ilyenkor vegyék már úgy, hogy okés akkor egál, a plusszodból kifizetted a mínuszod...amúgy jó a meló, csak tényleg iszonyat fárasztó egész nap állni és pörögni és odafigyelni és kiszolgálni a sok faszt. de (majdnem) mindenki kedves és van 1-2 szép hölgyi is
Most inkább ne. Majd esetleg holnap.
Óóó bazzeg. Komolyan mondom, bántani fogom a Sanyit most már azzal, hogy öreg, hátha nem akar majd bicózni. Azért nem fiatal már. azt tudjuk, pontosan mi történt? Segítettek neki esni, vagy egyedül volt ilyen ügyi. Majd holnap nap közbe írok akkor neki, addig is innen küldök NEKED SANYI, egy GYÓGYULJ MEG-et és egy JOBBULÁS-t!
előzmény
biciklizett, combtörés, műtötték....stb, a hétvégére lehet kiengedik azt mondják, de én kicsit szkeptikus vagyok ez ügyben
1-2 napon belül lesz notija, majd elmeséli, vagy az előzményeket elolvasod.
szerintem most inkább ne, hadd pihenhjen
Óóó basszameg. Mi volt? Csak átfutottam a fórumot, nincs már ilyenkor erőm mindent elolvasni, 12 óra múlva már benn is vagyok megint az étterembe.. kurva húzós ez a meló. Alig állok a lábamon. Mindjárt írok neki egy sömöst. Mi történt?
Semmi csak érdeklődtem. Sándorunk (megint) összetörte magát.
Csinálgasd csak a kettöötveneseMET hogy állsz vele? annyit csinálgatod, hogy visszakapok egy 0km-es 1000-es szétesixert!
1.5-öt tegyél fel én is feldobtam valamelyik nap.
Az az enyém, és árpád hídnál megtalálod a yamaha márkaszervízbe, sanyi-t keresd.
a fórumon egyikünk se szerintem
megvolt, de már elmúlt
0-24-be, mondjad ábrusom
mar megirtak elottem:) a rendszervisszaallitast kikapcsolnam.sok helyet es idot sprolosz meg magadnak.arrol nem is beszelve,h sosem hasznalod,es a virusok is eloszeretettel tanyaznak ott.