Papa! Neked kezd az agyadra menni a kfc. Először is ha megnézed amit itt irkálnak a bikerek amíg te dolgozol, akkor látnád hogy be lett linkelve a megoldás.(üllői út, IMET)
Nem okvetlenül kell most azonnal megvenni mert feltöltés után beindul párszor, de ha nem akkor utána tologatás jön, csak szólok hogy szükséged lesz rá. (ne hisztizz )
)
valami nagyobb elektornikai ember, kotelezo a led anodjara kotni az ellenallast,v mehet a katodra is?vettem egy ketszinu,3 labu kozos katodos ledet,azt szeretnem 12 volton hasznalni,de kicsi a hely,nem szivesen kotnek be 2 ellenallast,inkabb kotnem a kozos katodra. mukodhet ez?
gondolom, hogy örülhetnek most a szülők, hogy ilyen helyre engedik a 10-en éves, kurvának nevelt lányukat...engedték, hogy helyesen írjam. Azok a fényképek...elkeserítőek. Nem nagyon van választás, menni kell elfele a picsába külföldre - bár ott se lehet sokkal jobb valószínűleg.
kurvára nem találok ilyen akksit...gondolom most se ilyen van benne. faszom de ki vagyok. Nekem mindig jó volt amúgy az akksi. 1x volt, hogy 2 hónapig állt, akkor 2-3x megforgatta, de tolás nélkül nem indult be...amúgy mindig elsőre.
Csak? örülök...és most akkor honnan és mi a picsából szerezzek új aksit...meg milyet? erre is azt mondta az a geciláda, hogy örök életű, tökéletesen jó lesz, még túl jó is...de visszamegyek és meghajlítom a viperát a nyakán az is biztos. sanyinak is, meg a kawaszatisoknak is.
Nem okvetlenül kell most azonnal megvenni mert feltöltés után beindul párszor, de ha nem akkor utána tologatás jön, csak szólok hogy szükséged lesz rá. (ne hisztizz
)
én pl. innen rendeltem meg.
viszlát du.
gondolom, hogy örülhetnek most a szülők, hogy ilyen helyre engedik a 10-en éves, kurvának nevelt lányukat...engedték, hogy helyesen írjam. Azok a fényképek...elkeserítőek. Nem nagyon van választás, menni kell elfele a picsába külföldre - bár ott se lehet sokkal jobb valószínűleg.