Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok
Pöti, az ilyen lowest droidokat mindig xopatják eleinte, hogy a maradék agyat is kiöljék belőlük (a munkakör betöltéséhez az nem kell ).
Utána, mikor kihullt a férgese, a maradéknak már jobb.

A szerződés az érdekes, nekem pl. 3 hónappal kezdett, aztán összetépték, megírták (ugyanazt) fél évere, azóta meg nem foglalkoztunk vele, úgyhogy tulképp nincs szerződésem, de mégis van (folyamatosan fizetnek)
Sőt, most közölte a főnök, hogy az akkumlátor regenerálással kapcsolatban ki kellene dolgoznom a technológiai utasítást, és aztán azt használnák. De ezt persze nem kívánják ezért a kis pénzért, úgyhogy valszeg felvesznek állandóra növelt pézzel (ez még nem tuti, de ígéretes) Azért mondom ezt, mert kapok komoly műszereket (amit kérek) úgyhogy bármilyen akksit gatyába tudok rázni (ha 1általán lehetséges) ha eljut hozzám a tied (vagy bármelyikőtöké) azt megreparálom.
A PC-t nem feledtem, csak nem foglalkoztam még vele, bocs.
Indítottam frézit
Azt mondta: röffffff ,aztán ennyiben maradtunk,alussza tovább téli álmát.
Az. (de jó bele a 12-es is)
Megvan YB14L-A2
Az enyémbe milyen kell mert nekem valami kawasaki aksi van benne és nem tudom milyen típusú kell
Azt kéne megtudni hogy Poti milyen sűrűn jár az Üllői úton.
Á nem. Most úgyis megyek délutánra.
Súgd meg itt nekem nem mondom el a P071nak
Eddig csak gyanú volt de most már tény.
Akkor inkább nem is mondom hogy mit tapasztaltam. (majd inkább akkor ha jobb kedved lesz)
Na jön a fékcső is a héten. Ha minden jól megy akkor indítás lesz a hétvégén rendelek most kipufogóhoz gyűrűt is.
Nem a mérőszalag hanem a vízmérték.
Akkor jó!Azt hittem,nem volt jó a mérőszallagod!
Jó sok ebben a ferde
Ja meg a matrica is ferdén van lehet az a ludas.
Nem ott minden ferde sárvédő prizma indexek még nincs rendesen a helyükön.
Majd hozzászoksz.
Jó dolog az a szopás, csak nem mindegy melyik végén állsz
kurva anyjukat...sziasztok skacok. azért kellett 5:40-kor felkelnem, úgy, hogy 2-kor aludtam el, hogy megmondják, hogy más lesz a beosztás ezentúl. szerintetek? és akkor ne legyek ideges...szétbasz az ideg és mindjárt álmonhalok.
Te Pupu!A középső képen még mindig furcsán áll a motor nem?Vagy csak nincs valami lecsavarozva?Mikor lesz az első indítás?
Azt hiszem nem kell.Mikor rányomtam a küldés gombra már tudtam hogy hülyeség volt
Mondjam?
Nekem mi marad?
na megyek a dolgomra mert hétágra süt a nap itt nálunk