Szasztok
Pöti, az ilyen lowest droidokat mindig xopatják eleinte, hogy a maradék agyat is kiöljék belőlük (a munkakör betöltéséhez az nem kell ).
Utána, mikor kihullt a férgese, a maradéknak már jobb.
A szerződés az érdekes, nekem pl. 3 hónappal kezdett, aztán összetépték, megírták (ugyanazt) fél évere, azóta meg nem foglalkoztunk vele, úgyhogy tulképp nincs szerződésem, de mégis van (folyamatosan fizetnek)
Sőt, most közölte a főnök, hogy az akkumlátor regenerálással kapcsolatban ki kellene dolgoznom a technológiai utasítást, és aztán azt használnák. De ezt persze nem kívánják ezért a kis pénzért, úgyhogy valszeg felvesznek állandóra növelt pézzel (ez még nem tuti, de ígéretes) Azért mondom ezt, mert kapok komoly műszereket (amit kérek) úgyhogy bármilyen akksit gatyába tudok rázni (ha 1általán lehetséges) ha eljut hozzám a tied (vagy bármelyikőtöké) azt megreparálom.
A PC-t nem feledtem, csak nem foglalkoztam még vele, bocs.
kurva anyjukat...sziasztok skacok. azért kellett 5:40-kor felkelnem, úgy, hogy 2-kor aludtam el, hogy megmondják, hogy más lesz a beosztás ezentúl. szerintetek? és akkor ne legyek ideges...szétbasz az ideg és mindjárt álmonhalok.
Pöti, az ilyen lowest droidokat mindig xopatják eleinte, hogy a maradék agyat is kiöljék belőlük (a munkakör betöltéséhez az nem kell
Utána, mikor kihullt a férgese, a maradéknak már jobb.
A szerződés az érdekes, nekem pl. 3 hónappal kezdett, aztán összetépték, megírták (ugyanazt) fél évere, azóta meg nem foglalkoztunk vele, úgyhogy tulképp nincs szerződésem, de mégis van
Sőt, most közölte a főnök, hogy az akkumlátor regenerálással kapcsolatban ki kellene dolgoznom a technológiai utasítást, és aztán azt használnák. De ezt persze nem kívánják ezért a kis pénzért, úgyhogy valszeg felvesznek állandóra növelt pézzel (ez még nem tuti, de ígéretes) Azért mondom ezt, mert kapok komoly műszereket (amit kérek) úgyhogy bármilyen akksit gatyába tudok rázni (ha 1általán lehetséges) ha eljut hozzám a tied (vagy bármelyikőtöké) azt megreparálom.
A PC-t nem feledtem, csak nem foglalkoztam még vele, bocs.