van a csaladnak egy kocsmaros baratja maroslelen.ha irsz nekem emilbe arakat,"portfoliot", odaadom neki.igerni nem igerek semmit,de hatha erdekli.jovohet vegen megyek haza,akkor oda tudom neki adni.
cimem: kurai.ferenckukucgmail
Csak sztem tudja jól, hogy mi a baja, biztosan megnézette, nem hiszem, hogy anélkül ilyen olcsón adná. Pedig ez a trapézlámpás nekem is nagyon tetszik, így nézett ki az előző mocim is (TZR 50 '93). :)
nekem valami 8as nemtommi van a gépben, ami a legnépszerűbb ilyen progi, és frankón minden útvonalat tudott, pedig nem 2010-es kiadás volt, a mia vett valami tök új cuccost, az is mio volt, de új gyári szoftverrel meg midnen, és oylanokat csinált, hoyg a szentendrei útról nem a felűljárón hanem a flóris kereszteződésből küldött volna balra a hídra. a Mia sokszor eltévedt miatta. Bezzeg az én kis régi gépecském (csak az akku , ráadásul a fiatban a szivargyújtó csatija nem elég mély és a töltő csatija (de az mp3 transmitteré is..) erősebb rázkódásra kimozdul )
nekem a kis mio-mba kéne új akku szűk ötezerért van ilyen eextra akksi, mint régen a telefonokhoz, ami jól kiáll hátul, viszont azzal mennyit mehet már?
ezen a samsungon amúgy nem volt egy régi gx10es vagymilyen sharpom, az annnnyira kitanulta a dolgot, hogy hihetetlen. a corbyba új szavakat nekem kell külön beírnom ráadásul, ahogy beírtam, nem tudom hol tudnám kitörölni, és a nem előtt bejön valami szar kombó, amit át kell léptetnem
Nem kell valakinek gps, szinte karcmentes, fényképezős blúúúúúúútúúúúúúút, kép, videónézős nagykijelzős okosság. Képem is van róla anyáméké, 3 éve volt 100000péz. igo08
35 péz
cimem: kurai.ferenckukucgmail
35 péz