Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"minden meg lesz csinálva rajta...szinte gyári állapot"
Meg vagy te húzatva! Kompressziót nem tudok drótból hajlított gyűrűkkel csinálni.
Sztem is jó kiállású, bár nem engem kérdezett. Az ára vicc.
Dízelt vétek volna, az nem megy javítás nélkül, a benyás meg igen, legfeljebb eszi az olajat.
Regg. KB.-re mennyit SZERETNÉL ( ) kapni a pécéért? Tudom, hogy most nem ez az elsődleges...
Így lesz
Regg.

Pöti, megy az még azzal az akksival, ha most veszel újat, az szezonig még bexarik Így meg a régivel majd elmotorozol erre gyakorlásképp, oszt jól megcsapassuk nagyvillannyal, oszt jó lesz.

A melót meg gyűrjed, még fiatal vagy, bírnod kell - közben keresgélj normálisat, ahova ész is kell, és lépsz, ha tucc.
Nem is mondod, hogy a 3. képen (asszem) nagy gödör felett áll az autó és ha ott járkáltak vele nap mint nap be és ki akkor a felfüggesztése tuti tropa? vagy ez most nem ilyen?
20 perc alatt ott van a vilinger határ úttól (50-es) úgyhogy bármikor ki tudok menni érte. 5 pénz, nem is vészes.
Hát szétrúgva biztos nincs a 60 lóerejével. (elemi helyváltoztatásra jó)
extrafelszereltségük zéró, egyébként nem rosszak ha nincsenek nagy igényeid. (nem tűnik rossz ajánlatnak bár én inkább dízelt néznék ha sokat mész)
Valóban...bocsánat, figyelmetlenül futottam át a kommenteken... Nekem..
Minden egyes nap, ha nagyon kivagyok már - ami mostanában sűrűn előfordul - arra gondolok, hogy épp motorozok...így kicsit elviselhetőbb az élet. Nem tudod elhinni mennyire vágyom már rá, hogy végre mehessek VELE.
ha ugy dontesz megnezed, mindenfelekepp nezz be a csomagtarto szonyeg ala.amikro vettem a matildot,nezegettem ezeket az astrakat.el nem tudod kepzelni hol tudnak rozsdalni.a csomagtarto ajto alja pl,v az egesz csomagtarto alja,ahol a potkerek van.ledobbentem.egyik olyan volt,h beleraktal volna egy cementes zsakot,kiszakadt volna az alja!baromarcuak raraktak a horgot,csak nem kezeltek le,es szetrohadt az egesz. a szokasos ajto alja,es sarvedo iv gondolom nem meglepetes:)
Mindgyá leszek,futok egy kört az ablakig,meg vissza.
Azért ne csüggedj Poti! Jó érzés lesz saját géppel jönni a következő talira,ami kifogástalanul fog működni! Nem? Erre gondolj semmi másra.
Gyanúm szerint ez eléggé egyértelmű útmutatás.(előzmény)
És dolgoztam már keményebb helyen is.
Igen,igaz csak mankózok. De csak amennyit enged a fájdalomtól. Levenni az ágyról még egyedül nem megy,meg visszamászni sem tudok 1edül,de sztem alakul. A doki azt mondta terhelhetem.
az árpád híd budai lábánál a hév megállótól 1 percre van egy yamaha márkaszerviz. ott dolgozik/dolgozott
És gumibotot dug a seggedbe!
imet-en találtam 12V 12Ah-t, 12V 8Ah-t, de 12V 10Ah-t nem...3 akksi van fenn, legalsóhoz van lista, amibe nincs ilyen. Tudom, hogy linkelték, megnéztem. Abban meg, hogy kezd az agyamra menni igazat adok. Non szensz, hogy benn voltam éjfélig, fél 2-re hazaértem és fél 6-kor keltem, hogy reggel 7-re beérjek meeting-re, amin elmondta az intelligens manager, hogy változott a beosztás. Hazaértem 8-ra nagyjából, majd este 6-ra mentem megint vissza éjfélig pörögni, ahonnan is sikerült ma reggel 1-re hazaérnem...mindezt kb. 6.000 ft-ért... Te nem lennél agyfaszos?
Terhelheted már a lábad egy kicsit?
"hogy örök életű, tökéletesen jó lesz, még túl jó is"
És ha a motor már kiszolgálta a maga 25-30 évét akkor ezt az akksit át lehet tenni egy keveset futott R1-be és mehet tovább még vagy 20 évig. (aztán esetleg mehet mlashoz egy regenerálásra)
Ő a Harmathi-s Sanyi?
Akkor nem rólam. Javulok Poti! És képzeljétek,minden nap megvan egy újabb mozdulat,igaz nagyon halványan,de megvan. Mára a térdem tudom hajlítgatni segítség nélkül!
Jajj, dehogy Sándor! yamaha "szerelő" sanyira mondtam...téged nem is mernélek bántani, mert lecsuk a lányod