Skacok a bal kormánykapcsoló vezetékei hova mennek ?( tudom sehová)
mert a főkábelra megy a kilométeróra és a visszajelző lámpák és a világítás duda, nem találom a kormánykapcsoló párjait.
Tök normális. Múúti cégnél anno bejelenetették, hogy felvagyok véve. Ez volt május, januértól volt szerződés, és február végén kaptam meg. A mostani pozíció is okt 1-től van, és okt 20 körül szerződtünk.
Nem.
De egyszer felhívott egy behajtó, hogy a Pécsen pöcsömtudja mikor összevásárolt sz.tech cuccokat nem fizettem ki. Jelezte, hogy a feljelentést megtették. Jeleztem, hogy csak nyugodtan.
Azóta nincs fenn az iwiw-en a telószámom
Háát az is lehet látod. Nekem egy "jónevű" szervízbe itt pesten mondták, hogy öcsém az egyik henger kuka, meg ez szar az szar. Ráköltöttem jópár száz ezer forintot. Most ábrus vette kezelésbe és fél száz ezer forintból minden meg lesz csinálva rajta...szinte gyári állapot szóóval...ki kell fogni donornak egy jót ha az szar és kész. laura is árulja még az övéből maradt dolgokat, nekem is van elfekvőbe 1-2 okosság itthon.
Na most értem haza...de ez hagyján. Ma HALLOTTAM, tehát nem is az, hogy mondják a manager-ek, hogy Te töki bekéne gyünni hónap reggel hétre egy órácskára meetingre. Úgyhogy most 1 óra, 2-kor elalszom, fél 6-kor felkelek, 6-kor elindulok, 7-re beérek, ott vagyok egy órácskát, majd jövök haza, este 6-ra meg megint megyek be melóba éjfélig. Nem tudom ez mennyire átlagos...és még mindig nincs szerződésem bazmeg...bakancsom se. kurvaéletbazmeg, hogy így kibasznak az emberrel.
A 600-asra nem tudok semmi különöset mondani (én 4JH motorkódút keresnék inkább és akkor nem keresnél fél év múlva 17-es felnit)
A CBR jó választás lenne de baromira nagyító alatt kellene egy CBR-hez hozzáértőnek megnézni mert azért vannak buktatói is. (+nehéz mit a dög)
A zörgés 98% hogy a vezérműlánc feszítője lesz, ez hidraulikus és ki szokott kopni a belseje, ekkor elengedi az olajat és indítás után alapjáraton (jó esetben) pár másodpercig zörög a lánc, ha nagyon kopott akkor folyamatosan és csak gázadásra hallgat el. (típushiba)
Ha más (is) zörög az még rosszabb.
Egyébként a CBR 1000F egy kegyetlen jó gép bár az SC24 lenne az igazi. (az eggyel újabb széria 89-93-ig volt, ez meg az SC21-es és csak papíron 90-es)
mert a főkábelra megy a kilométeróra és a visszajelző lámpák és a világítás duda, nem találom a kormánykapcsoló párjait.
De egyszer felhívott egy behajtó, hogy a Pécsen pöcsömtudja mikor összevásárolt sz.tech cuccokat nem fizettem ki. Jelezte, hogy a feljelentést megtették. Jeleztem, hogy csak nyugodtan.
Azóta nincs fenn az iwiw-en a telószámom
A CBR jó választás lenne de baromira nagyító alatt kellene egy CBR-hez hozzáértőnek megnézni mert azért vannak buktatói is. (+nehéz mit a dög)
A zörgés 98% hogy a vezérműlánc feszítője lesz, ez hidraulikus és ki szokott kopni a belseje, ekkor elengedi az olajat és indítás után alapjáraton (jó esetben) pár másodpercig zörög a lánc, ha nagyon kopott akkor folyamatosan és csak gázadásra hallgat el. (típushiba)
Ha más (is) zörög az még rosszabb.
Egyébként a CBR 1000F egy kegyetlen jó gép bár az SC24 lenne az igazi. (az eggyel újabb széria 89-93-ig volt, ez meg az SC21-es és csak papíron 90-es)