üdv mindenkinek! akkorát motoroztam srácok start othonrol- Siófok onnan Bálványos vissza Szántod-B.Földvár - Siófok és haza ebben 2 balcsipartozás bár fürdeni nem volt kedvem De olyan jó idő volt ,hogy még a puncik is kinyíltak
Én újként vettem, hitelre, az ÁFÁt visszaadták rá (ez szempont volt), és a tankolások után is ÁFA vissza (=-20% fogyi) 8 körül evett.
Most már más a szabály asszem, én mikor eladtam, akkor már baszkódtak az ÁFA miatt (2003, jószoci kormány egyik első intézkedése )
Elnyűhetetlen autó (komoly alváz, futómű, hát teherautó) és minden belefért, sose romlott el, nem is költöttem rá (70e körül mentem vele)
Ez nekem túl nagy lenne, nem használnám ki, mivel egyelőre nem tervezek több gyereket. Meg a rezsije sem lehet gyenge.
Elég nekem egy normál 4 ajtós 1,2-1,5-ös kocsi, ha kombi még jobb.
Sanyi golfját is nézegettem, nagyon tetszett, de nem akarok két (vagy három ahogy tetszik) ajtós kocsit.
Ha már jó idő,meg az akkuról is szó volt,én is beindítottam.Volt egy kis meglepetés,na nem a blokkal,az jó,csak a kímélő töltőm annyira kímélte,hogy nemigen töltötte az akkut,pedig mióta leraktam állandóan rá volt dugva a gépre.Vagy tízszer kellett indítóznom mire elkapta,utána már nyomta a generátor.Kreálnom kell egy izmosabb töltőt.
Múltkor átfúvókáztam és oda tettem a tűket és a csavarokat ahová a dokumentáció írja (de csak most tudtam kipróbálni) így kevés volt neki a benzin és 6e-ig fulladozott.
Amikor visszajöttem feljebb húztam a tűket egy beszúrással és láss csodát: megy mint az ökör. (5-6e-nél még van benne egy hullám bár mindig magamra kell szólnom hogy ez nem az ezres, itt 11.500-nál kezd történni valami)
Most már más a szabály asszem, én mikor eladtam, akkor már baszkódtak az ÁFA miatt (2003, jószoci kormány egyik első intézkedése
Elnyűhetetlen autó (komoly alváz, futómű, hát teherautó) és minden belefért, sose romlott el, nem is költöttem rá (70e körül mentem vele)
Elég nekem egy normál 4 ajtós 1,2-1,5-ös kocsi, ha kombi még jobb.
Sanyi golfját is nézegettem, nagyon tetszett, de nem akarok két (vagy három ahogy tetszik) ajtós kocsit.
Amikor visszajöttem feljebb húztam a tűket egy beszúrással és láss csodát: megy mint az ökör. (5-6e-nél még van benne egy hullám bár mindig magamra kell szólnom hogy ez nem az ezres, itt 11.500-nál kezd történni valami)