Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja! Ez jóféle,és nem drága. Van 5 személyesbe is,és melós célra is kiváló. Csak nem fért be a garázsba.
Az nagyon hamar kicsi lesz meg nem is való országútra. Babakocsi, etetőszék, járóka cipelés felejtős.
Nekem ez volt, mikor kicsik voltak a purdék, jól elfértünk
Huhh. Értem, hogy ennyi, no majd meglátom mi, hogy lesz (nem feltétlenül Nekem lenne)
Kéépet, kéééépet, kéééépet! lécci
Akkó jól gondoltuk, hogy megéri Hiába, tudunk
Sehogy, van az asszonynak egy twingója. Abban még épp elférünk hárman.
Én se kedvelem annyira, bár nem rossz gépek, de faternak volt egy express, 1,4-es. Nem volt rossz, de annyira nem fogott meg. Meg nekem tök kényelmetlen volt.
Rákerestem én is, és a gúgli pont ezt a képet dobta ki
Ebben hogy viszed a családot ?
Keress tovább mert szokott lenni dögivel. Meg R-19 is bagóért van bár a Francia autókat mlas és Thomas utálja.
nem le, hanem el, Ádám meg bekaphatja, hőőőő
Tegnapelőtt levitték az astrát.
így jár aki pórul.....
Mivel jó idő van tépek egyet a 250-esemmel.
Nem sokon múlt.
Ilyen Seat (előzmény)
Nem, a 127-es fiat 900 ccm-es motorja, és a fiat panda kasznija, egy bazi nagy puttonnyal. Egyébként pont ilyen kisteher.
Az ennél fiatalabbak jöttek ki 1,3-ad dízel poló motorral, asszem 90-től.
Az a panelház formájú Igazi szállító!
Az nem.
Az az a dobozos? Az még nem VW, ugye?
Nagyon köszönöm a szakértői véleményt és a tanácsokat mindenkinek.
Akkor jobb a benzines.
Potinak elég lesz 2 jó hengerrel - mindig azt mondja, neki nem kell brutál teljesítmény
Azon kezdtem el filózni, hogy ha nem a jelenlegi kocsim (1989-es Seat Terra, 0,9 benzines) műszakijára költök 50-60 ezret, hanem egy másik gép átíratására. Ami valamivel családiasabb lenne, a jelenleginél. Egyébként nem megyek sokat max. 15000km/év.
50 ( )
Újban ez kiskerben lenne kb. 75 (kb 100ba volt ), én kb. 40-et adnék érte, de annyiért meg nem adom, inkább nekiadom a gyereknek akkor, vagy használom, mert semmi baja.
Szerintem éri, nekem 3,5 évig volt, olcsó hozzá minden, első index pl 1500ft. A szokásos Opel helyeken rohad mind, (benzintöltő nyilás, sárvédőívek, csomagtérajtó alsó széle, motorháztető alsó széle) Amúgy igénytelen mint a hajópatkány, versenyezni nem kell vele....