Az nagyon hamar kicsi lesz meg nem is való országútra. Babakocsi, etetőszék, járóka cipelés felejtős.
Nekem ez volt, mikor kicsik voltak a purdék, jól elfértünk
Én se kedvelem annyira, bár nem rossz gépek, de faternak volt egy express, 1,4-es. Nem volt rossz, de annyira nem fogott meg. Meg nekem tök kényelmetlen volt.
Nem, a 127-es fiat 900 ccm-es motorja, és a fiat panda kasznija, egy bazi nagy puttonnyal. Egyébként pont ilyen kisteher.
Az ennél fiatalabbak jöttek ki 1,3-ad dízel poló motorral, asszem 90-től.
Azon kezdtem el filózni, hogy ha nem a jelenlegi kocsim (1989-es Seat Terra, 0,9 benzines) műszakijára költök 50-60 ezret, hanem egy másik gép átíratására. Ami valamivel családiasabb lenne, a jelenleginél. Egyébként nem megyek sokat max. 15000km/év.
50 ( )
Újban ez kiskerben lenne kb. 75 (kb 100ba volt ), én kb. 40-et adnék érte, de annyiért meg nem adom, inkább nekiadom a gyereknek akkor, vagy használom, mert semmi baja.
Szerintem éri, nekem 3,5 évig volt, olcsó hozzá minden, első index pl 1500ft. A szokásos Opel helyeken rohad mind, (benzintöltő nyilás, sárvédőívek, csomagtérajtó alsó széle, motorháztető alsó széle) Amúgy igénytelen mint a hajópatkány, versenyezni nem kell vele....
Nekem ez volt, mikor kicsik voltak a purdék, jól elfértünk
Ebben hogy viszed a családot ?
így jár aki pórul.....
Az ennél fiatalabbak jöttek ki 1,3-ad dízel poló motorral, asszem 90-től.
Újban ez kiskerben lenne kb. 75 (kb 100ba volt