Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallottam már ,hogy nagyon sz@r. Én mondjuk az Unicumot se toom meginni.
A Jager az más.
szomjas voltam,es? a heineken a jager es a baker's field na meg termeszetesen a Ferentz ures. errol jut eszembe,gyerekek,a Ferentz likor iszonyat szar izu. rettenetesen kesere.csak -5 fokon tudtuk meginni bo kolaval leontve.
Ezeknek fele tuti üres.
bosszubol a polcom.
most latom,kaja is van az asztalon, jo etvagyet
de ne mbaj,kb 1 ora,es megyek megint inni,majd ott iszok.egy feles palesz goyrsitonak,h ne remegjen a kezem,aztan mar nem fog a sor se kilotyogni
a nyakad nyuljon meg,most megkivantam a sort
Jó étvágyat mindenkinek
en meg hulye vagyok,nem?jovanezigy fekkel, vilagitassal nem jatszunk.
javito mod van.javito telepitest meg ne mlattam.de a gyorsasagon nem fog valtoztatni.toredezettsegmentesitest neki.
gépjármű mérnökkel terveztetsz egy egyedi világítást, azt engedélyezteted a KPM-el (tudom már nem ez a nevük) mint átalakítást.
Most tartunk egy új R1 áránál.
Ahogy mondani szokták MINDEN megoldható.
Nem azt mondtam, hogy pótolhatatlan vagyok, hanem azt, hogy nem pótolnak. Nem helyettesít senki.
es a xenont be lehet epiteni?marmint hivatalosan.
Látod, látod, akkor főleg lenne villany nélküled is
Úgy rémlett, ott vagy...
Végülis mindegy, csak porszemhez sem mérhető jelentéktelenségedre próbáltam rávilágítani
Ne aggódj, ezzel legtöbben így vagyunk, csak kevesen látják be.
Debrecennek meg Nyíregyházának tuti szar lenne. itt kombinált ciklusú gázüzemű erőművek vannak.
Akkor az erőmű ami áramot termel nem kap gázt és nincs áram
ja, nem sok közöm van a villanyhoz.
gázzal foglalkozom.
Nem vagyok természetesen pótolhatatlan, csak azt mondtam, hogy csuklóból senki nem tud helyettesíteni.
Az egy dolog, hogy ha nem mennék 1 hónapig, nem csak halogató üzemmód menne, hanem valakinek mondanák, hogy csináld vazee.
Én örülnék neki a legjobban ha nem várna lejárt h.idejű feladat rám mikor visszamegyek.
annyit szoktak csak megtenni, hogy egy úgynevezett halogató levelet küldenek ki, hogy elhúzódik az ügy feldolgozása.
Tele van a temető pótolhatatlan emberekkel
Azt gondolod, hogyha Te nem tologatnád ott a papírokat, akkor nem lenne villany Magyarországon, legfőképp akkor nem lenne profitja a multidnak?
előre marad a sima H4 H1 hátra megy a ledes azt nem látja
Skacok win7 be van javítómód úgy hogy ne vesszenek el a jelszavak beállítások valamiért tök lassú a gépem. tegnap végigfuttattam a nod 32őtteljes átvizsgálást trojan hunter, spyver terminatort, malvare irtót és nem találtak semmit mind full átvizsgálásos volt
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet
a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről

Ebben van benne, qrva sok szabálynak kell megfelelni, a yard mindenképp bele tud kötni, ha nem gyári. Szóval a LED-es uúgy nem OK, mint a xena.