Nyugimár Ádámka. Mondtam, hogy meg fogom venni!
Egyenlőre a hét rétegű OSI modell tárgyalása folyik egy dolgozat formájában, különös figyelmet fordítva a fizikai rétegre.
router switch, UTP kábel, wifi, hálózati kártya, stb.stb.stb.
Rendesen érdekel mit írtál össze, és hát nem volt még olyan ismerősöm aki írkál magazinokba, úgyhogy büszke vagyok rád.
mivel benne hagytad a benzint, szerintem ez a legjobb amit tehettél.
megjegyzem, én nemigazán vagyok egy nagy motor szaki. Neked régebben van motorod mint nekem. Csak abból vagyok okos amit itt olvastam. Pl. Ábri tollából.
Ez képzavar. Tehát Ábri klaviatúrájából. Így jobb.
Banyek, láttam az újságot a tecsóban, de össze van csomagolva 1 másikkal, és 900 Ft (drágább, mint a Motorrevü ) Ennyit nem adok újságért
Kűggyed nekem pdf-ben
Ui: nem tudtam belelapozni se, az elején az a beharangozó, az a Németh Dzsyna az Te vagy?
Szia! Sokkal jobban,tornáztattam ma is egy órát. Napról napra jobb. Csak a lépcsőzést nem merem meg ejteni,azzal a gyógytornászt megvárom mit is szól hozzá. Ej! Ha egyszer lejutok az utcára! De messze van még.
Azt a 7rétegű genyát hogy utáltam, pedig nem is bonyolult.
Akkor kűggyé tiszteletpéldányt
Egyenlőre a hét rétegű OSI modell tárgyalása folyik egy dolgozat formájában, különös figyelmet fordítva a fizikai rétegre.
router switch, UTP kábel, wifi, hálózati kártya, stb.stb.stb.
Rendesen érdekel mit írtál össze, és hát nem volt még olyan ismerősöm aki írkál magazinokba, úgyhogy büszke vagyok rád.
megjegyzem, én nemigazán vagyok egy nagy motor szaki.
Ez képzavar. Tehát Ábri klaviatúrájából. Így jobb.
Kűggyed nekem pdf-ben
Ui: nem tudtam belelapozni se, az elején az a beharangozó, az a Németh Dzsyna az Te vagy?
Nekem anno egyszerübb volt, mert 2 lépcsőfok és az utcán vagyok.
Mizu? Hogy vagy?