Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én is tervezem az úszást,csak még nem tudok lejutni az emeletről. Meg aztán mankóval,érdekes lesz az uszodában. Asszem még várat magára egy kicsit.
motor saját lábán
Szegény poti ebből tavaszra nem lesz semmi
Tipp: varratszedés után egyből mentem edzésre úszni a csapattal, csak óvatos voltam a lábammal.
Jó. Köszi. Mikor mész be?
Detenagyonte! 3-4hét egy fiatalnak is, míg rendesen összeforr a csont, te meg ha tetszik, ha nem, vén szaros vagy! még nekem is, 15évesen, mikor nő az ember, mint a gomba, 5hét volt, mire óvatosan, de teljesen terhelhettem, és akkor még hol voltam a futástól.. (hozzátenném, NEM sorvadtak le az izmok a lábamról) csináld mindenben amit mondanak, örülj nagyon, ha egyáltalán valamikor mindent tudsz csinálni, mint elötte, és vedd tudomásul, hogy 100% már nem lesz.
aztán fel a fejjel! :)
Most jó.
Nem jó.
http://www.gamaniak.com/player..." target="_blank">elég érdekes.
Persze csak ha jó csajról van szó.
Erőltetni tényleg nem szabad!
Lehet beszállna.
Azt én csinálok az nem gond.
Valamint elő kéne túrnod a tarcsi kuplungkosarat mert ami fent van az elég szarul néz ki. Nem ártana a közepét is megkeresni ha van.( nagy tűgörgős csapágy és egy persely amin fut)
Vagy a dobozban, vagy a tengelyvégen keresd.
Dehogy sorvad el, ne bészélj már ilyet pár hét alatt?
pl. én is csak a szobában ülök-fexek (és nem csak pár hete ), mégis kiválóan tudok járni
5mm! Az már onnan nem leküzdhetetlen távolság!
És ha 1 hanyatt fekve széttárt muflont szagolgatnál 5mm-ről, az asszony (rádnyitva ) akkor is ilyen megértő lenne?
Sziasztok! Hű,de lebaszott a gyógytornász Azt mondta a privát tornaóráknak vége,mert ez sok,és nem is helyénvaló,meg visszavet a gyógyulásban. Basszus! De nem értem,ha nem erőltetem meg ennyire,mitől is fog helyreállni? Mert ugye ahhoz,hogy nem épüljön le az izomzat,haszálni kell. Ha csak sétálgatok mankóval,és csak szolidan teszem-veszem a lábam,attól ugyan menni nem fogok tudni sztem. Most feszült lettem kissé.
Na most alányúlok a motornak és berakom a láncfeszítőt.
Vagy a Csöviéket nemtom ki volt abban
Fú de nagyon Ádámékat ki is dobtam volna a franciaágyas szobából
Ha te intézed a műszakit akkor küldjön 1 meghatalmazást is.
Mondjuk neked lehet nem kell ott a faluban téged gondolom ismernek
Pedig örültél volna, ha elkap, mi?