Hát én is tervezem az úszást,csak még nem tudok lejutni az emeletről. Meg aztán mankóval,érdekes lesz az uszodában. Asszem még várat magára egy kicsit.
Detenagyonte! 3-4hét egy fiatalnak is, míg rendesen összeforr a csont, te meg ha tetszik, ha nem, vén szaros vagy! még nekem is, 15évesen, mikor nő az ember, mint a gomba, 5hét volt, mire óvatosan, de teljesen terhelhettem, és akkor még hol voltam a futástól.. (hozzátenném, NEM sorvadtak le az izmok a lábamról) csináld mindenben amit mondanak, örülj nagyon, ha egyáltalán valamikor mindent tudsz csinálni, mint elötte, és vedd tudomásul, hogy 100% már nem lesz.
aztán fel a fejjel! :)
Valamint elő kéne túrnod a tarcsi kuplungkosarat mert ami fent van az elég szarul néz ki. Nem ártana a közepét is megkeresni ha van.( nagy tűgörgős csapágy és egy persely amin fut)
Vagy a dobozban, vagy a tengelyvégen keresd.
Sziasztok! Hű,de lebaszott a gyógytornász Azt mondta a privát tornaóráknak vége,mert ez sok,és nem is helyénvaló,meg visszavet a gyógyulásban. Basszus! De nem értem,ha nem erőltetem meg ennyire,mitől is fog helyreállni? Mert ugye ahhoz,hogy nem épüljön le az izomzat,haszálni kell. Ha csak sétálgatok mankóval,és csak szolidan teszem-veszem a lábam,attól ugyan menni nem fogok tudni sztem. Most feszült lettem kissé.
aztán fel a fejjel! :)
Vagy a dobozban, vagy a tengelyvégen keresd.
pl. én is csak a szobában ülök-fexek (és nem csak pár hete
Mondjuk neked lehet nem kell ott a faluban téged gondolom ismernek