Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész vagyok a fékkel is nem kell ide új csavar jó a régi is.
mit háborogsz?
elmúltál 36 nem?
Na, mosmá tutihogy hétfőn megműtenek.. nagyonjó kis cikkek lesznek a márciusi lapban .. poti imádni fogja.
Köcsög iwiw szar fos kiírja 37 éves vagyok nem tudnak számolni ááááá nagyon felbosszantottam magam most kénytelen vagyok 1 sört meginni ez is miattuk van hogy munkaidőben inni kényszerülök.
oké, ha gond lenne belőle, akkor légy szíves vegyél egyet és add hozzá a többihez.
Vazze jó ez a fém fékcső még csak a balos nyerget csináltam meg de már most határozottan keményebb
Majd később leszek.
Nem csak a vége, hanem a fele.
Egyébként meghozatni én is meg tudom, kb2e Ft. (csak ha vizsgán azt mondják hogy nem jó akkor már ki is fizetted az új kar árát kb kétszer és még venni is kell egyet de megkérdezem a srácot mielőtt viszem)
Csak a bogyó a végéről ha nem megy így át, akkor kerítek egyet, ha meg igen akkor jó lesz nekem...
Csak kérdés hogy a vizsgabiztosnak is jó lesz-e?
Ha olyan mint amilyen volt, akkor az úgy jós. Elküldtem a mélt...
délutánmegmérem,mostmennemkellmelózni.
Kb a fele hiányzik.
nincs, de tudok venni a boltba...eltört a mostani?
Nincs véletlenül egy kuplungkarod?(ami ne törött)
oké
Bár ha beszkenneled és elküldöd azt ki tudom nyomtatni.
Igen, elküldtem kis dobozkába.
Bár tökmindegy, küldjed de nem sürgős. (az idomoknak a csavarjait is elküldted amikor hozták a gépet? vagy csak én nem találom )
az van, amit a bank küld a befizetésről
Csekked van vagy igazolás amit a biztosító küldött?
Milyen vastag a telószár?
Szerinted?...el küldöm postán ha az jó..
Visszaélni hagyjuk már megütni sincs értelme felesleges erőpocsékolás. Nem is bántanám jó gyerek ő, csak ma rossz napja van mint nekem ennyi.
De a geci postást most felrúgom az tuti.
Pupi ne élj már vissza az erőfölényeddel. (se motor se fizikai értelemben)