Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami mindig közbejön a rendszámnak, a kisbusz amivel hazajöhetne, meg lakatolódik. :) de most úgyis ilyen az idő, jövőhét meg műtét.. úgyh. :(
most nemtom mennyi így hirtelenjében de nem láttam benne több csavart
Mind a négy?
mind1ik csavarja ki volt szedve és úgy se jött
Na mi van a robesszel faszi?
Ha mindegyik csavarját kiveszed akkor kijön.
425ml/szár
Értem, akkor én is inkább a megvárom míg legyártják kpl., mert nem akarom naponta szétszedni.
Köszi!
Ez hülyeség, mert a tojást a nyuszi tojja.
Három méret az megvan,de lent a garázsban. Az meg jelen esetben nagyon messze lévén,úgy hogy türelem. Ami van: Vízpumpa vízcső,Vízpumpa ház tömítés,vízpumpa csonk tömítés,ami a blokkba becsúszik. Ezeket mindig újra cseréltem,ha szétszedésre került a sor.4db nem volt 200ft. A Vízpumpaház tömítés profilnak látszik,de nem az. Ráhúzták egy hengeres minta darabra,és leolvasták a méretet,majd legyártották. Tökéletes lett.
Hali.Azalsó 48mm-felsö41mm.
csak mert nálunk is van választék, csak a pontos méret kellene
Ha felírtad a méretét akkor publikáljad légyszíves, nekem is kellene egy.
Ha járóképes leszek,veszek Neked. Itt gyártják tőlünk nem messze,és belerakom egy borítékba,megy levélként. Addig meg összeszedem az összes O gyűrű méretet,és kapsz egy komplett garnitúrát a mocihoz.
Megy vissza az oldalidom egyenlőre meg majd a fejidom ha visszajön
Sanyi szét se bírtam azt szedni amikor elküldtem az Ábrushoz holnap körbe sziló és kész nem, variálok holmi 25ft szarokkal amiért el se tudok menni.
Ott van egy O gyűrű. Cseréld ki,asszem 24 ft/db.
Ügyes vagy Pupu! Alakul a Béla!
Valami gizda bukócsövet tennék rá. de jó lehet! bírom a formát.
A postásokban ma 1 dologban nem csalódtam hagytak itt a múltkor jó kis postásgumit. Milyen jól jött ma az fék légtelenítéskor rögzíteni a kart
Ja ja tudom csak néztem hogy nézne ki de nekem se tetszik