Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez szubjektív.de az biztos hogy sajnos meddő vita.
Nem nem ők azért tartanak ott ahol mert az amcsik a 2vhba ellátták őket. Ha minket nem az oroszok foglalnak el hanem az amcsik akkor itt is más lenne a helyzet. Nyugati és a keleti Németország rész között is 20 év az elmaradás infrastruktúra terén.
Azt hiszem nem jó irányba halad a beszélgetés.
az jó!nem csiklandozott?
de csak meg kell nézni más országokat.
a német vagy az osztrák miért tart ott ahol?mert a saját országa által előállított dolgokat veszi meg ergo otthon marad a pénz és tovább támogatja az országot!
Itt mászott tegnap a gatyámon fel.
Gyulám nézd meg a Kínai motorok piacát Magyarországon. Annál olcsóbbat esélytelen gyártani és mégis az Olaszoktól hozzák be dögivel a robogókat.
Nekem nincs szakmám. 15 éves korom óta dolgozok mert fatert akkor leszázalékolták és elmentem dolgozni suli helyett. Szobafestő sulit kezdtem el. De van szakmásított vagyonőri vizsgám 1éves tanfolyam volt minden jogot tanultunk az volt 9 hónap. alkotmányjog polgárjog büntetőjog szal nem 1 szar 3 napos gyorstalpaló volt. Olyan vagyok minden megragad bennem amit 1x látom hogy szerelnek bontják javítják építik.
Lehet hogy mert saját te vennél egyet, de mennyiért?
Mert én az Aprilia Gullivert 50e-ért vettem használtan és megfelel. Szerinted egy Magyar gyártásút akár használtan (egyébként volt rá kísérlet:link ) kapnák ennyiért, vagy olcsóbban?
Te jól beszélsz. Pedig nem is éltél szocilizmusban
mi a baj az egerekkel?
Mi itt nem sértődünk meg 1másra én mindenesetre úgy szeretek mindenkit ahogy van. Csak a Zsolti nem alhat itt mert átkergette az egereket hozzám a horkolásával másik helységből.
amit én írtam azt párttól függetlenül mondom.
Ha csak 25%-al olcsóbb lenne,már volna rá kereslet,és nem kéne japánból hozatni alkatrész csillagászati áron.8000 ft. egy rugóért?
Pupu neked mi az eredeti szakmád? (nem a futballhuligán végzettségre gondolok)
Gyerekek, óvatosan a politikai témával, mert ha az feljön, akkor a vitában általában:
a szocliberós megsértődik
a fideszes megsértődik
a félművelt (akinek ez magas) megsértődik
a zsidó megsértődik
a cigány megsértődik
a széljobbos hungarista - na az nem sértődik meg

szóval nem lesz jó a végén
azért mert saját!én biztos vennék egyet!
amúgy meg azért tartunk ott ahol vagyunk mert eladták az országot!jól működő gazdaságunk volt meg mindenünk de eladták.
itt Pápán ahol lakom 2 országosan és nemzetközileg is elismert gyár volt több ezer emberrel és most egyik sem működik.
Hiányzik a láncvédő. És?
Kértem fizetésemelést 2,5 év után gondoltam elismerik a munkámat nem sokat 10%ot. Erre örüljek hogy van munkám és különben is a mai gazdasági helyzetben más fele ennyiért is elvállalná. Hát azt hittem megüt a guta.
De milyen igazgató
hát aki igazgató egy filmgyárban!
. . . . .link
És miben lehetnénk mi jobbak mint a jelenleg is működő gyártók gyártók?
Árban? Termelési mennyiségben? Minőségben? Innovációban?