Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én amiről biztosat tudok, konkrétan Bukarestről beszélek. Maga a középkor hozzánk képest.
Könnyedén utolérhetnénk őket, csak el kellene érnünk, hogy ők is megszavazzák maguknak gyurcsányunkat pár évre.
szóval a miának picsája van, nem kerek gyömöszölnivaló popsija?
nézz utána
levágtak néhány éve mögüle 3 nullát
(de, lehet hatot, nem emlékszem)
Régi,vagy új?Nekem is van 2000 régi,de az már értéktelen.
múltok találtam 100 műanyag leit. bevittem 3600ft ot kaptam érte
pontosan.
ott fele annyit keresnek még mindig mint itt
És drága kurvára minden.
Tele Debrecen Román rendszámú kocsival.
viszik a kaját haza, mert itt olcsóbb.
de mondom szerintem hagyjuk a témát mert felesleges erről beszélni.
Hát a Dácia még nem Renault.
bizonyos részei bőven előttünk vannak.itt most nem a hargitáról meg székelyföldről beszélek.
A danont is be akarták zárni Magyarországon azért is tüntettek kormány szinten is állt a balhé.
ilyen is van sajnos.
"nézd csak meg a románokat" ? ? Tudod te hogy mit beszélsz? ( majd 100 év múlva esetleg)
Hát erről volt is vita be akarták zárni és valami külföldi megvette. Ezek szerint a lengyelek.
elég nagy botrány is volt,
asszem a Danone vette meg.
A kínait akartam említeni,az olcsó,de nem is tartós,annál jobbat tudnánk gyártani.Ahogy mesu írja,az európai országok (kevés kivétellel)azért gyártanak mai is motort meg kocsit,hogy ne függjenek nagy mértékben külföldi gyártótól,és otthon marad a profit.
Valamelyik nap vettem egy csomi ilyet (sosem szoktam) azzal a hazafias tudattal hogy csak teszek valamit a hazámért. Egész finom volt, amíg zabálás közben majdnem megfulladtam tőle mikor olvasom rajta hogy származási hely: Lengyelország
igazatok van kár ezzel foglalkozni.
mikor lesz már jó idő?alig várom már!
ma megjött a könyvem!motoros túrák Magyarországon.belenézve egész jó!
de már minden környező ország előrébb van mint mi.
nézd csak meg a románokat vagy a szlovák, cseh országokat!aztán ők hol voltak?
Én be is fejeztem