Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom hogy le kéne-e engedni. Sztem nem. Mert amikor hideg a moci,az olajszint nincs olyan magasan mint az olajhűtő. Csak az ablak 3/4-ig a blokk jobb oldalán. sztem visszafolyik a motorba. Valamennyi biztos marad benne,de az nem segít,ha leengeded a motorolajat. Ez az én privát véleményem,még nem szedtem le az olajhűtőt,de ez így látszik logikusnak
Hát ennek utána járok. Oks?
Sziasztok.fzr 1000 genesis olajhűtőjét le akarom venni mert folyik egy picit.A kérdésem az lenne hogy az olajat engedjem le először a motorból ugye.köszi
Én Romet gumit tettem rá
Az nem kopik gyorsan

ezeré, ami épp van, a normális gumi még egyszer ennyibe kerül
Sanya, Te vágod ezt, hol vegyek jó gumit a Zasszony kempingjére, amit adnak átlagos bótba ezresé, az kb. fél év se, és elkop. Igaz, kb. havi 600km-t megy vele. Az is baj, hogy mikor kopottabb, már könnyen lyukad is. Általában keményre van fújva, bar-ra nem tom, de ujjal alig lehet megnyomni.
Na jó, akkor váltsunk témát.....
Nem szoktam azzal foglalkozni h mi a könnyebb és mi nem ,a lényeg a z idő.Sokkal több idő másik kerót szerezni és ezt otthon megscinálni.
Igyekszem minél kevesebb időt tölteni ezzel a melóval,mert ha jó idő van még otthon is akad.Ja meg a házimunka és egyéb nyalámságok.
Ilyen ez a szingli élet .
igen, köszi
bár inkább csak a nyálamat csorgattam
nem könnyebb ideiglenesen a defekt spray.
otthon az előszobába azért szerintem könnyebb.
Oyan is volt már
Az alkatrészek topicba van R1 féknyereg. Ha jól emlékszem te érdeklődtél motorinoé felöl
Helyben? Marika néni nyugdíja, és Pista bácsié között?
nem ,csere
Ha jóféle gumit veszel,a súly nem probléma. Volt olyan gumám amibe 11 bár kellett. Legyen felfújva rendesen. A többi ellen nincs védelem.
Ami most van a montimon,az még nem lyukadt ki két év alatt.
Maxxis zenith
defekt javító spray-t hordasz magaddal?
mar elkezdted a melot? es mennyit kaptal erte?
Szeg ,drót ,akáctüske,csak úgy vasdarab,üvegcserép,és néha 130 kg súly van a defekt terítéken.
Mégpedig azért nem,mert mocorog a gumi ahogy menet közben lapul. Idő kérdése,és kidörzsöli a belsőt. A defektet úgy tudod legjobban elkerülni,hogy mindig felfújt kerékkel jársz,és nem mész bele nagy gödrökbe. Mert a defekt 90%-a attól következik be,hogy a gumi laposabb,és amikor belemész egy gödörbe,a külső rálapul a felnire,és kicsípi a belsőt ahogy közé szorul. Ezt úgy hívják felütött a felni. A gumira rá van írva a max nyomás amit elbír,annak a közelébe kell pumpálni. Hát az üvegszilánkok ellen nincs védelem .
Már gyerek korodban sem hittél a csodákban ugye?
ÁÁÁÁÁ az a küllőre van, színes golyó és csörömpöl..... De ettől még lukas lesz
Úúúú b@zdmeg Ádám! Ezt egyedül?
Valami műanyag szalag,de én nem hiszek benne.
még délelöt van de mindjá a 4 oldal kezdödik