Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínű túl lett húzva a gyertya.Így ki ne hajtsátok,mert kiszedi a menetet!Jártam így Wartburg hengerfejjel,teflonszalaggal tekertem vissza,hogy kibírja hazáig,aztán perselyezni kellett!Melegítsétek meg a hengerfejet,Szódásszifonba üresen nyomjatok bele két patront,és azzal hűtsétek a gyertyát,valószínű szétreped,de ha kijön,ennyivel megússza a tulaj.Persze az a menet ezután már gyatra lesz.
Annyira szűk a hely, elég barbár ha ott félrekapati. De tartok tőle.
nem
Nem tudni, tavaly vette, most cserélnénk először.
naaa. Ahogy írtad. a motor megmelegíti magát is.
el sem indul?
és vajon amikor berakták akkor könnyen bement vagy szétcseszték a menetet?
Nem működik.
Szerintem nem a hideg a gondja. Félrekapatás? Vagy csak tényleg erőszakoskodni kell, habár az nem mindig jó
Öntök vizet a likba
bakker hogy? 20cm mélyen van. És c-s 16os pöcs gyertya.
mi a baja, hogy szerelőhöz viszed?
melegítsétek.
A gyertyát próbáljátok hűteni. Úgy kő próbálni hátha.
Arra gondoltam wd40, meg beindítjuk melegedni. Majd jövőhéten.
Erőszaknak minden enged Viccet félretéve passz, piros
Egy jó csőkulcs nekem is kellene.
multkor megnéztem mennyi a Baumaxba.
A legkisebb 3 -nál kezdődik.
Én 18-as dugókulcsot ezresé. Megköszörültem kicsit hogy beleférjen, és már jó is. Meg egy csőkulcsot a vásárba 100ft-é.
Az FZR-hez nem nyúlok.
Azt viszem majd szerelőhöz.
Az unicrediteseknek tegnap már a számlán volt a fizu. hétfőn én is megkapom.
ha lesz 160, akkor elviszem szerelőhöz. ha nem lesz, akkor sajna várni kell vele + 1 hónapot.
Estét. Asszony bulizik, én meg itthon a gyerekkel. Ma kamiont szereltem. Meg egy ninját, de egy gyertyát nem bírunk kivenni. Megszorul, negyed tekerés után. Ötletek? A gazdája parázik nagyon.
A motoroddal foglalkozzál mint ilyen elektromos akármikkel
kösz, vettem gyertyakulcs készletet vagy 2 éve. 800 Ft volt.
6 féle szár van benne.
Nembaj. idő telik vele.
úgy legyen!
bár április 1-ig ki van vonva a forgalomból de akkor kifizetem azt a 2000ft.bár még műszaki is kéne rá meg egyebek de nem érdekel!