az mekkora:D hát akkor bekaphatja eddig megsem fordult a fejembe h utána járjad de most neki ültem és mint láom télleg ilyen 58-64 lovak:( idomja esetleg nincs valakinek?
ulj fel a tiedre.majd ulj fel egy exupra, vegul ulj fel egy kawasaki Zxr400-ra.egybol tudni fogod mi a kulonbseg kozottuk.
(hallkan megjegyzem,5 rajtbol a 400-as zxr 3x megette az en 600-as genesisem.160 korul kezdtem kozeliteni hozza)
az azert tulzas,h kapkodo iegbeteg,mondjuk inkabb ugy,h idegbeteg:) fordulatat tekinteve eleg magas a vege,szoval hangja van.dinamikus,felteve h mar az exupos valtozat.vegsebessege max 200.inkabb 180 korul lesz.az,h mindenki esett vele,nem feltetlenul a motor hibaja,ha erted mire gondolok.en ronggya tortem egy 125-os honda NS125R-t,es nem egy loero bajnok.
a 90 paci meg kamu.az en 600-asom 93 lovas.
én nem tudom én nem ismerem annyira az fzr-eket akkor nemrétem h miért mondta a srác h 90 ló mert egy jó haverom és pontnem úgy ismerem h átbasszon:S van olyan 400 as ameik kicsit izmosabb? exup?
Sziasztok! új vagyok a csapatban! vettem egy 400 as fzr-t genesis 1990 es! szerintetek is egy gyilkos gép a maga 170 kilójával és 90 pacijával? eddig minden tulaja bukott vele enyire állat gép? és ha valakinek netalántán lenne OLCSÓN valami fej idomja eladó azt megköszönném:) van 400 ashoz hátsó idom ehez a motorhoz ha valakit érdekel írjon:) mind1 hogy mien fzr hez való fej idom átalakítom vagy nem kel fzr é sem legyen valami fej idom kellene:) köszönöm:)
(hallkan megjegyzem,5 rajtbol a 400-as zxr 3x megette az en 600-as genesisem.160 korul kezdtem kozeliteni hozza)
a 90 paci meg kamu.az en 600-asom 93 lovas.
90 paci? nem lehet annyi 600as annyi. 53-59 max lehet az aprilia után ennyinek érzed de sose volt 90. de itt eligazodsz az adatokon.
fzr 400
link
link
http://www.kepesmotor.hu/felni...