Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahó SOSE VOLT 90 LÓERŐ és SOSE LESZ! akármit is mondott a haverod.
Valami biztatót? Mind1, hogy 400FZR vagy 600Gixer - meghalsz úgyis.
na várjatok akkor létezik hogy más blokvan benne és exupos? és csak 90 ló? de nicns a kipuban pillangószelepS:
Hé valaki! Segítsetek már levenni a hirdetések közül levenni az apriliat ami az adatlapomon van. Nem jön le! Hogy kell,mert még mindig keresik,pedig már rég elvitték.
egyébként visszatérve haveromnak isolt egy 250 es fzr-je ismerem mentem is vele:) nekem tetszet csak úgy vonyított:D
Tök mindegy! Ha 90-es,akkor exup!
minimális a különbség csak finomabban jár az exup
nekem nem csak az apriliám volt:D nekem még jelenleg is van egy 600 as cbr em f2 es meg volt millió motorom csak én az fzr-t nem ismerem... volt nagyonsok 125 ös gyorsaságim az az előző motorom az aprilia de melette otvolt már akkor is a 600 as street cbr:) 9 éves korom óta motorozok:)vagyis 11 éve:$
és az exup hány lovas?
Nem para! Nekem volt 250-es FZR,hát qrva jó kis gép volt. Alacsony fenntartású,keveset fogyasztott,és tud menni! És hát a hangja,hát az isteni! Nem kell elkeseredni,az aprilia után remegni fog a lábad,ha leszállsz róla. Én nem temetném.
Ezt nézd meg,és utána keseregj,ha van miért. És ez egy 250-es!
FZR 250
persze, az exup.de ahhoz elektronikat,kipufrendszert is kel lcserelni,meg lehet karbikat ,legszurot is.kinek erne meg atepiteni?
na az ilyen mindig zsakbamacska... ha ram hallgatsz,osszerakod idom nelkul es mesz vele par kort,h milyen allapotu a blokk.mert ha az kuka,akokr az egesz motor kuka. az idomok potolhatok,a blokk zsebbenyulos.ha meg a vaz el van gorbulve,akkor fuss!
De neked a 125 ös aprilia után nem mind1 genesis vagy exup? nekem is genesis van és úgy picsánrúg mikor elindul hogy csak na. Az exupnál finomabban billent segbe genesis rúg
köszönöm:) egyébként létezhet h más blokk van benne? van 400 asból erősebb ?
jah,jo.jol ki van hegyezve,hamarabb is megy tonkre.
dontsd el mire kel la gep.ha vagizni akarsz,akkor vegyel egy vadi uj GSX-R-t.ha motorozni viszonylag kis penzbol,akkor egy FZRt. a ZXR duplaannyiba kerul majdnem,mint az FZR.nem rosz gep sztem a 400-as,bar vannak okai,h miert nem elterjedt. pl mert belpiacos,keves van belole kis hazankban.nehez az alkatreszellatas,es soxor csillagaszati az aruk.mivel porognek,ezert nem olyan hosszu eletuek,mint a 600-asok,v meginkabb,mint egy ezredes.keves a jo allapotu mar ezekbol,hisz' mar tobb,mint 20 evesek!ha pont annyi penzed van,mint a motor,akkor felejtsd el.ugyis par honapon belul venni kell hozza vmit,kell vesztartalek.
ha tudsz esszel motorozni,akkor egy 600-ast,es nem kell tiltasig huzni.ha nem tudsz,akkor egy max 125-ost!vmi jofele 2T-t.
Nem GAGYI 1 fzr sosem lehet gagyi
ja és köszönöm afelvilágosítást:) mindenkinek:)
Ja tényleg bocs
ha készlesz ígérem töltök de perpil sem képem sem a motor nincs egybe ha szinte egy üres vázat szétöt idomokat meg hasonlókat szeretnétek látni akkor csinálok:D ugyanis mint említettem midnenki bukott vele és senki se törödött szegéényel:( hát én ezt most jóváteszem:) lehet h akkor a tulajokkal van a probléma? hogy elestek vele egyébként?
köszönöm szépen a segítsget:) miért a zxr olyan jó? h meg eszi a 600 ast?:S:D akkor nekem nemkel ez a gép ha ez iylen gagyi?:O:Sedig nagy szerettel építgetem meg nagy lázban várom a végét de kezditek elvenni a kedvem ne idegesítsetek mondjatok valami bíztatót:S végül is akkor az exup az jobb mint a sima genesis?
lenyegeben igen.van meg jopar kulonbseg koztuk,de majd egy arra szakos kollega felsorolja.a genesis volt a kiindulo pont.aztan fejlesztettek,es szulete vala az isten,az exup.majd yzf, yzf r, vegul r.
mellesleg alap feltetele a forumnak,h vasarlas utan mindenki tolt fel a motorjarol kepet! tessek feltolteni,had' csodaljuk meg!
Keresd Böccyt. Olvass visszafele és írj neki. neki szerintem van
vagyis a kipu leömlők találkozásánál található pillangószelepet?