Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vettem le a hírdetést 70-371-3332
Fótot elhagyod mész elhagyod a temetőt és lesz 1 bal jobb enyhe kanyar és kezdődik a közvilágítás ott le jobbra 1 jó nagy szürke épület. Meg kis tüzép telep. meg 1 nagy tenisz sátor na ott meg 1 parkoló sok agregátor autóval 1 narancssárga ifával és 1 vizes liazzal na ott
tel számod is úszott, mert levetted a hirdetést
hol talállak meg? annyit tudok , hogy Fót és mogyoród között. gugli térképet meglestem,, sejtésem van, de nem biztos
ok, majd egyeztetünk
Ábrus a légszűrőház térfogata az nekünk mennyit számít? Mert ugye torlónyomás nincs benne. gondolkodtam csinálok 1 csövet amibe belemegy a 4 szívócsonk. és abba a csőbe van benne a gyári légszűrő.
Most attól a 2 kanyartól nem fájt amit mentem vele. De érzem kell 1 lábtartó konzolt vennem 1 jobbosat mert ott máshová esik a lábam. Vagy én vagyok nyomi.
Amíg nincs eső nem is tervezem felrakni meg amíg nincs lefestve. most felraktam az indexeket is most már csak 1 tükör átalakító kell 8ról 10 re.felrakom a tükrötököt és 1 hátsó kerék centír és kész.
De a lábad nem fáj már, ugye?
Szokatlan
Az a fehér műszerfalas kép atomzsír. Nem is kéne rá fejidom, úgy ahogy van király. Milyen az új kormány?
Szasztok. 24 órán keresztül nem dolgozom mostantól! ábrus, megvan a kuplungkosár külső és nem mozog semennyit se. Úgy össze van állva mint a gecisbugyi sajnos tényleg csak a jövőhéten fogom tudni feladni, akkor sem igazán tudom még, hogy mikor, mert minden nap dolgozom, de sietek vele. Remélem ma megjárattad a kicsit, annyira jó az idő kinn
Rohadt jappok miért nem lehet szétszedni az órát
Nem az külön van de megvan a kérdésre a válasz
hattervilagitas?
1 csavar hosszabb volt most kiszedtem azt a csavar pont az ami a feketét fogatta le. raktam bele 1 rövidet. De ugyanúgy csinálja ha tolom pedig nincs is rajta gyújtás. Meg lehet javítani?
Keress egy másikat. Nekem eddig mindig megcsinálták.(versenyző srácoktól kérdeztem hogy jó-e az úgy de azt mondták hogy ugyanolyan jó javítottan is)
Jó eséllyel megnyomtad a mágnest mikor összeraktad és összeér azzal amit forgat.(ez viszi magával a mutatót)
Azon jön a jel hogy tempót kell menned!