Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én voltam drifft versenyen a haverral tökölön a reptéren. Jó volt nagyon.
Majd kap télen 1 fekete festést vagy 1 tiszta fehéret csak sokat kell dolgozni a műanyagokon. De azt már profi csinálja
Ja és azért sikonda óta foglalkozok vele,szépen átalakul de még nincs vége kell előre 1 fordított telót szereznem majd jövő télen. Nem keveset sírtam itt mellette a fájós vállam miatt.
link
Nagyon szeretem az ilyen videókat!

Kap majd frissebb festést? Vagy marad ez a "retrós"?
Én a lada samarammal jártam így állandóan
Télen rendszeresen felakadt.
állt 8 órát a melóhelly előtt, és én már autómatikusan. motorháztető fel, kiskakapács. Start.
Ott a másik segédváz arra csinálok 1 pályaidomos Popót.
Ja majd végigkocogtatom az szokott segíteni. Csak én hülye felraktam az oldalidomot is már
Egyébként kib@szott jólett, hogy rohadj meg.
Kell neked rá egy frissebb far. Még szebb lenne.
karbi úszó fennakadt?
Vazze a túlfolyón folyamatosan nyomja a benzint az ac kifelé. Most szedhetem le a karbisort majd hétfőn. De szokatlan volt így vezetni magas kormánnyal, kiveszem a motor magasítót és berakom a gyárit mert nagyon behúzza kanyarba ezzel a kormánnyal A km órám valamiért nem akar szuperállni azt is szétkapom Hétfőn lesz meló vele rendesen megint. És akkor kész is lesz a fényezés és teljesen összerakva. csak 1 tükör átalakító kell.

magyarul hogy írnád a kép alá?
jelenidőben, nem?
Akkormeg?
My godson forst ride.

OSzt csáááá
Ábrus ha kitörölted a csipát a szemedből. Mondtad múltkor vettél valami hengeres gumicsíkot 1-200 forintér és jó a karbihoz. Tudsz nekem venni és elküldeni mert nem tok még a héten kimenni. És egybe elküldöm a pízet.
akkor is inkabb my godson is riding at first time.
bar jaszipapae otletes megoldas.egyszeruen kiveszi az igeidot,es beteszi birtokos szerkezetbe.
Köszi köszi ne öljétek egymást miatta
my godson's first ride?
de ha egy videóhoz írja.. akko folyamatosan van a virtuális térben, mer éppen akkor nézed
az folyamatos jelen.ami azt feltetelezi,h epp most folyik az esemeny.inkabb akkor mar mult idobe kene tenni.de sztem most csak egy altalanos dolgot akarunk kifejezni,ami simple present
my godson's first riding -szerintem
my godson first ride
my godson first ride
NA angolosok akkor ezt mondatba foglalni pliiiiz,
Keresztfiam első motorozása.
Godson first....